Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

(t)huistesters

Maak deel uit van ons (t)huistestpanel en laat jouw stem horen! Meld je aan, review (nieuwe) producten en laat jouw enthousiasme spreken.


Welkom in ons cosmetica huis

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan verzorgende producten die jouw huid in optimale conditie houden en streven naar verbetering van je huid. We selecteren onze producten met de grootste zorg en adviseren alleen wat jouw huid echt nodig heeft. 


Jouw ervaringen zijn de sleutel tot ons optimaal advies!

Om ons advies nog verder te verfijnen en onze klanten te voorzien van de beste aanbevelingen, zijn we benieuwd naar jouw persoonlijke ervaringen met onze producten. Ben je enthousiast? Word dan lid van ons (t)huistestpanel. 

 

 

 


Waarom zou jij je aanmelden voor ons (t)huistestpanel?

Als (t)huistester krijg je de kans om onze producten te testen. Na een testperiode van gemiddeld vier weken (pas dan kan jouw gezicht of lichaam de werking én het resultaat van het gebruik ervaren) vragen we je om je ervaring te delen aan de hand van ons beoordelingsformulier. Na afloop mag je het geteste product houden. Soms is dit een kleine testvariant (miniatuur of sample) maar ook regelmatig komen er kostbare, volwaardige testproducten of sets voorbij. Lees hier de voorwaarden voor deelname.


Ontdek hoe je stap voor stap thuistester kan worden!

Stap 1:

Vul het aanmeldformulier in met je contact- en persoonlijke gegevens. Zodra jouw gegevens in onze database zitten heb jij je officieel aangemeld als (t)huis-tester. 

Vrouw brengt cosmetica aan op haar hand

Stap 2:

Wanneer we producten hebben om te testen, raadplegen we onze database en selecteren we geschikte (t)huistesters. Dit zijn bijvoorbeeld testers die een bepaalde huidtype hebben of testers die al producten gebruiken van het desbetreffende merk. Op basis van deze gegevens kunnen wij beoordelen of er een match is met onze testproducten.

 

Stap 3:

 Het kan even duren voordat je bericht krijgt, waar we doen ons best om zoveel mogelijk (t)huistesters producten te laten testen. Wanneer je geselecteerd bent ontvang je een e-mail. Beantwoord deze e-mail zo snel mogelijk om een plaats in ons testpanel te bemachtigen. Per review- en testronde accepteren we vijf deelnemers.