Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Nagelverzorging

Ga voor goede, gezonde en sterke nagels met de juist de juiste nagelverzorging.

Gezonde-nagels

Nagelverzorging voor sterke en gezonde nagels

Goede en gezonde nagels leggen de basis voor mooie nagellak of nagelversiering. Het is daarom belangrijk om je nagels te verzorgen met de juiste nagelverzorging. Zo voorkom je beschadige nagels of nagelriemen en creëer je de perfecte verzorgde nagels.

Nagelverzorging in zes stappen.

Nagelverzorging is meer dan alleen je nagels lakken. Er komt veel meer bij kijken. Met dit stappenplan mis je geen stap in jouw nagelverzorging.

 1. Vergeet je handen niet.
  De eerste stap in nagelverzorging is het verzorgen van je handen. Nagels hebben namelijk vocht nodig om gezond te blijven. Wanneer je droge handen hebt, heeft dit gevoglen voor je nagels. Zorg er dus voor dat je handen goed gevoed worden met een verzorgende en hydraterende handcrème om de vochtbalans op peil te houden.
 2. Nagelverzorgingsproducten
  Er is veel nagelverzorging beschikbaar en maak hierin de keuze op basis van jouw 'nagelprobleem'. Heb je last van zwakke nagels? Ga dan voor een nagelverharder. Heb je droge, breekbare nagels, ga dan voor een voedende nagelolie. Kies dus de verzorging die past bij jouw type nagel of het probleem dat je aan wilt pakken.
 3. Verzorg je nagelriemen.
  Droge of vastzittende nagelriemen zorgen dat je nagels niet mooi kunnen groeien. Vergeet dus niet je nagelriemen bij je nagelverzorging.
 4. Gebruik een nagelvijl 
  Vijlen is veel beter voor je nagels dan je nagels knippen. Met knippen beschadig je de nagels en verzwak je de nagels waardoor je kans hebt op splijtende of scheurende nagels. Gebruik daarom altijd een vijl. Wij hebben diverse nagelvijlen in ons assortiment.
 5. Gebruik geen agressieve nagellak remover
  Chemische stoffen in agressieve nagellak removers ontrekken vocht uit de nagels en verzwakken je nagels. Ga daarom voor een remover zonder aceton. Zo drogen je nagels niet uit en houd je ze sterk.
 6. Finishing touch: nagellak
  De laatste stap in je nagelverzorging is een mooie nagellak. Dit houd je nagels niet alleen mooi, maar ook goed verzorgd.