Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Gezichtscremes

Natuurlijk wil iedereen een stralend gezicht dat er mooi en gaaf uitziet en dan het liefst zonder er al te veel moeite voor te doen. Met een goede gezichtscrème hoeft dat ook niet veel moeite te kosten. 

Gezichtsverzorging-en-crème

Natuurlijk wil iedereen een stralend gezicht dat er mooi en gaaf uitziet en dan het liefst zonder er al te veel moeite voor te doen. Met een goede gezichtscreme hoeft dat ook niet veel moeite te kosten. De perfecte gezichtscreme is afgestemd op uw huid en haar behoeften, zodat u slechts twee keer per dag hoeft te smeren. Bij Het Cosmeticahuis hebben wij voor alle huidtypen en alle leeftijden een passende gezichtscreme. 

gezichtscreme

Een passende gezichtscreme voor elk moment van de dag

Ook is het belangrijk dat u de juiste gezichtscreme gebruikt op het juiste moment. Wij hebben in de webshop de crèmes verdeeld in zes handige categorieën. Binnen deze categorieën kunt u bovenaan de pagina uw huidtype selecteren, zodat de voor u meest geschikte creme naar voren komt.

Dagcrème

Dagcrème is waarschijnlijk de meest bekende gezichtscrème die er is. Een dagcrème brengt u ’s ochtends aan na het reinigen van uw gezicht (ook ’s nachts wordt het gezicht verontreinigd). Een dagcrème beschermt het gezicht gedurende de hele dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook voedt en hydrateert een dagcrème het gezicht de gehele dag, zodat het gezicht de hele dag prettig aan blijft voelen.

Nachtcrème

Een nachtcrème wordt, zoals de naam al doet vermoeden, aangebracht voor het slapen gaan, na het reinigen van het gezicht. Een nachtcrème is meestal een wat dikkere gezichtscreme dan een dagcrème. Terwijl u slaapt herstelt en voedt een nachtcrème het gezicht. Zo wordt u weer stralend wakker in de ochtend. Nachtcrèmes uit ons assortiment zijn onder andere de IMAGE Skin Brightening Crème en de hannah Cell Recovery Cream.

Dag- en nachtcrème

Ook hebben wij producten in het assortiment die dag en nacht gebruikt kunnen worden. Deze crèmes hebben de goede eigenschappen van zowel een dag- als een nachtcrème in zich. Voorbeelden hiervan zijn de Tyro 24 Hours Skin Treatment (goed betaalbaar en ideaal voor met huidverzorging personen) en de hannah 24 Hour Skin Balancing.

Anti-aging crème

Speciaal voor de huid van personen boven de dertig jaar zijn er de anti-aging crèmes. Anti-aging crèmes kunnen helaas niet voorkomen dat de huid ouder wordt, maar zorgen er wel voor dat de uiterlijke kenmerken van huidveroudering minder zichtbaar zijn. Veel van deze crèmes zorgen voor de stimulatie van aanmaak van collageen, om de huid weer een jeugdiger uiterlijk te geven. Ook beschermen deze crèmes de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Voorbeelden zijn de Embryolisse Crème Anti-Age Global en de Juliette Armand Retinoid C Cream

Oogcrème

De gevoelige huid rond de ogen heeft veel baat bij een speciale oogcrème. De huid rond de ogen kan wel eens opzetten, of er blauwig uit gaan zien. Dan spreken we over wallen. Veel oogcrèmes hebben speciale ingrediënten om wallen tegen te gaan en de tere huid rondom de ogen extra te voeden en beschermen. Ook helpen deze crèmes bij de vermindering van rimpeltjes rondom de ogen. In ons assortiment hebben we zelfs twee oogcrèmes speciaal voor mannen: de Extenso Eye Contour Care en de Tyro Hypnotic Radiance Eye Cream.

Zonnebrandcrème

Een gezichtscreme die de huid extra beschermt tegen de zon is een must have voor de zomermaanden en vakanties. Om rimpels, verbranding en voortijdige veroudering van de huid te voorkomen is het erg belangrijk om de huid van het gezicht goed te beschermen tegen de zon. Een zonnebrandcrème speciaal voor het gezicht is vaak wat dunner van structuur en wat minder vet dan een crème voor het hele lichaam. Het is dus verstandig om voor het gezicht een aparte zonnebrandcrème aan te schaffen. Bij Het Cosmeticahuis hebben we gezichtscreme die beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon van onder andere Hannah, Cenzaa, Mesoestetic, Image skincare en Juliette Armand. In het assortiment zitten ook verzorgingsproducten voor de dunne huid van de lippen zoals de hannah LipTouch.