Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Dagcremes

De perfecte dagcrème is afgestemd op jouw huid en verzorgt jouw huid gedurende de dag.

de-beste-dagcremes-op-een-rij

Wat is een dagcrème?

Een dagcrème is een crème die je overdag gebruikt om je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Waarom moet je een dagcrème smeren?

Een dagcrème beschermt jouw gezicht gedurende de hele dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Denk aan een koude wind, een warme zon, UV-straling of make-up. Een goede dagcrème beschermt jouw huid tegen deze invloeden en geeft jouw huid een beschermlaag tegen de zon, kou, hitte, verontreiniging en/of make-up. 

Er zijn ook speciale dagcrèmes met SPF. Deze vind je in onze categorie zonnecrèmes. 

De beste dagcrème is een crème die volledig is afgestemd op jouw huidtype en huidprobleem. 

Hoe gebruik je een dagcrème?

Je brengt een dagcrème altijd aan op een gereinigde huid. Je reinigt je gezicht in de ochtend met een gezichtsreiniger. Sluit de reiniging af met een gezichtslotion om hiermee de laatste restjes vuil en reinigingsproduct van je gezicht te verwijderen. Een lotion heeft als voordeel dat het daarnaast ook de huid hydrateert en zo een goede voorbereiding is voor je dagcrème.

Neem een kleine hoeveelheid dagcrème en verspreid deze over je gezicht door de crème lichtjes in te masseren. Vermijd de huid rond je ogen. Voor deze zone gebruik je bij voorkeur een speciale oogcrème.

Sluit je huidverzorgingsroutine in de ochtend af door een (dag)crème met SPF te smeren. Deze beschermt jouw huid namelijk tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Door je gezicht iedere dag met een SPF crème te verzorgen zorg je ervoor dat je huid er zo lang mogelijk goed uit blijft zien. Het is namelijk bewezen dat een dagcrème met SPF niet alleen vroegtijdige huidveroudering voorkomt, maar ook bestaande rimpels, pigmentvlekken en de textuur van je huid verbetert.

Dagcrème online bestellen

We hebben ontzettend veel dagcrèmes in ons assortiment waardoor het lastig kan zijn een goede keuze te maken. Ons advies: maak gebruik van de filtermogelijkheden. Filter op huidtype en huidbehoefte, maak een keuze aan de hand van ingrediënten en bepaal een prijscategorie. Door deze filters te gebruiken verklein je het aantal dagcrèmes en kom je bij een dagcrème die geschikt is voor jou.

Kun je hulp of advies gebruiken bij het uitzoeken van een geschikte dagcrème voor jou? Neem dan contact met ons op. Onze huidcoaches adviseren je graag.