Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Huidverzorgingssets voor de vette huid

Door het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten breng je jouw huid weer in balans en ziet je huid er egaler uit en worden grove poriën zichtbaar vermindert.

huidverzorgingssets-voor-ieder-huidtype

Waarom een huidverzorgingsset voor de vette huid?

Heb jij last van een vette huid en zou je graag willen starten met een huidverzorgingsroutine? Dan zijn de huidverzorgingssets voor de vette huid de oplossing voor jou. Deze sets bevatten dé producten die jij nodig hebt voor jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine en zijn erop gericht jouw huid weer in balans te brengen.

Door het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten ziet je huid er egaler uit en worden grove poriën zichtbaar vermindert. Producten op basis van een vloeistof of gel zijn geschikt voor de vette huid. De basis bij een vette huid is een goede reiniger. Heb je alleen op sommige plekken een vette huid, let dan op met het gebruik van huidverzorgingsproducten voor de vette huid op je gehele gezicht. Dit om te voorkomen dat je gehele huid ‘uitdroogt’. Gebruik in dit geval de producten voor de vette huid alleen plaatselijk.

Huidadvies

Wil je advies over welk merk geschikt is voor jouw huid? Of twijfel je over jouw huidtype? Neem dan contact met ons op. Onze huidcoaches adviseren jou graag en geheel vrijblijvend.