Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Huidadvies

Start de intake en ontvang persoonlijk huidadvies van onze gecertificeerde huidcoaches.

Het Cosmeticahuis adviseert je graag

 


 

Persoonlijk advies

Bij Het Cosmeticahuis geloven we dat iedere huid uniek is en daarom ook speciale aandacht verdient. In ons ruime assortiment is het soms zoeken naar de juiste producten voor jouw huid. Daarom bieden we jou persoonlijk advies, zodat je zeker weet dat de producten die je koop bijdragen aan het verbeteren van jouw huid.

Of je nu last hebt van acne, een droge huid of pigmentvlekken, wij zorgen dat jij de juiste producten krijgt voor een stralende en gezonde huid.

Door ons 'Huidadvies op maat' formulier in te vullen, kunnen onze gecertificeerde huidcoaches jou een persoonlijke huidadvies geven.

Je ontvangt na het invullen binnen 1 tot 2 werkdagen jouw persoonlijk advies in de mail. Aan de hand van dit uitgebreide huidadvies weet je precies hoe en met welke producten jij jouw huidprobleem resultaatgericht aan kunt pakken en werk je toe naar jouw droomhuid. De huidanalyse bevat namelijk een complete huidverzorgingsroutine die jou vertelt wanneer en vooral hoe je de aanbevolen producten moet gebruiken.

 

 

 

 


 

Gratis huidadvies

in je mailbox binnen 1 tot 2 werkdagen.

Ontvang productadvies

voor jouw persoonlijke huidverzorgingsroutine.

Gecertificeerde huidcoaches

die jou een persoonlijk huidadvies geven.

Hallo droomhuid

door gericht aan jouw huidprobleem te werken.