Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Gezichtsreinigers

Niet alle mensen hebben hetzelfde huidtype en niet iedereen is gebaat bij dezelfde soort gezichtsreiniger. Bij Het Cosmeticahuis hebben we voor alle huidtypen een gepaste gezichtsreiniger in het assortiment.

gezichtsreinigers-voor-een-mooie-schone-huid

Een gezonde stralende huid begint met een goede gezichtsreiniger. Het gezicht wordt de hele dag, en ook ’s nachts, blootgesteld aan lucht waar zich allerlei vuil in bevindt. Ook is het zeer belangrijk dat elke avond de make-up van het gezicht wordt verwijderd. Wanneer het gezicht nog verontreinigd is, doen de verzorgingsproducten die worden aangebracht op de huid in de ochtend en de avond niet wat ze zouden moeten doen en dat is zonde. gezichtsreiniger is dus altijd de eerste stap in de complete verzorging van de huid. 

gezichtsreiniging

Verschillende soorten gezichtsreiniger

Niet alle mensen hebben hetzelfde huidtype en niet iedereen is gebaat bij dezelfde soort gezichtsreiniger. Bij Het Cosmeticahuis hebben we voor alle huidtypen een gepaste gezichtsreiniger in het assortiment. Je kunt de voor jou juiste gezichtsreiniger vinden door te kiezen uit de filters ‘doelgroep’, ‘huidtype’, ‘huidprobleem’ en ‘doel’. Of ga in de categorieën op zoek naar een geschikte gezichtsreiniger: reinigingsmelk, reinigingsolie, reinigingsgel en make-up reiniger.

Reinigingsmelk

Een reinigingsmelk heeft meestal een milde formule die erg zacht is voor het gezicht. Een reinigingsmelk verwijdert niet alleen het dagelijkse vuil van het gezicht, maar kan ook gebruikt worden om make-up te verwijderen. Voor het verwijderen van waterproof make-up is een melk alleen meestal net niet genoeg. Een reinigingsmelk wordt aangebracht op het gezicht en kun je met de hand inmasseren. Daarna afspoelen met lauwwarm water of afnemen met een (warme) natte doek. Wij hebben reinigingsmelk in het assortiment voor alle huidtypen: van de hannah Cleansing Milk voor de meest gevoelige huid tot de Cenzaa Velvet Creamy Milk die ook voor de meer vette huid geschikt is.

Reinigingsolie

Een reinigingsolie is een gezichtsreiniger die al het vuil van het gezicht verwijdert, zelfs waterproof make-up is voor een reinigingsolie geen enkel probleem. Dat alles gebeurt op een milde manier. Een reinigingsolie reinigt en voedt de huid en laat het gezicht zacht achter, zonder een trekkerig gevoel.
Een reinigingsolie wordt als volgt gebruikt: neem een kleine hoeveelheid olie in de hand, ter grootte van een euro. Masseer dit over het gezicht, ook de ogen mogen worden meegenomen. Maak de handen nat en was daarmee het gezicht. Spoel de reinigingsolie af met lauwwarm water of neem het af met een microwavekompres, waar de hannah kompresdoek zeer geschikt voor is.

Reinigingsgel

Een reinigingsgel is een fijne reiniger voor mensen die er van houden hun gezicht met veel water te wassen, bijvoorbeeld onder de douche. Ook is een reinigingsgel extra geschikt voor mensen met een normale en onzuivere huid. Ook mannen gebruiken graag een reinigingsgel om het gezicht te wassen.
Een reinigingsgel gebruikt men door eerst het gezicht en de handen nat te maken. Neem dan een kleine hoeveelheid gel op de handpalmen en wrijf tot er schuim ontstaat. Was het gezicht met het schuim en spoel het gezicht goed af met lauwwarm water. Ook voor de gevoelige huid hebben we een reinigingsgel in het assortiment: de Juliette Armand Sensitive Cleansing Gel.

Make-up reiniger

Voor mensen die liever geen reinigingsolie gebruiken omdat de persoonlijke voorkeur bij een ander soort gezichtsreiniger ligt, hebben we make-up reinigers in het assortiment. Deze reinigers verwijderen voor het gebruik van een reinigingsgel of -lotion alle make-up van uw gezicht aan het eind van de dag. In het assortiment zitten reinigers die het hele gezicht ontdoen van make-up. Ook hebben we reinigers die speciaal bedoeld zijn om oogmake-up te verwijderen en die zelfs waterproof eyeliner en mascara zonder problemen weghalen.