Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Zuurstof Gezichtsbehandeling

Met zuurstof gezichtsbehandeling apparaten geef je de huid een veilige, pijnloze en effectieve anti ageing behandeling en wordt de huid zichtbaar verbeterd.

Waarom een zuurstofbehandeling voor het gezicht?

Een zuurstof gezichtsbehandeling geeft een droge, uitgeputte of verouderde huid weer volop energie, maakt de huid egaler en laat deze stralen.

Zuurstofbehandeling bij je thuis

Tijden veranderen. Waar je vroeger alleen maar zuurstof gezichtsbehandelingen kon ondergaan bij de betere schoonheidsspecialist, kun je dit tegenwoordig ook bij je thuis.

Van grote sterren als Madonna, Courtney Cox, Jennifer Anniston, Gwyneth Paltrow en Claudia Schiffer is bekend dat zij regelmatig deze zuurstof behandeling ondergaan. De behandeling maakt gebruik van een techniek die met gepulseerde drukinjectie van pure zuurstof huideigen werkstoffen in de huid aanbrengt. De resultaten zijn verbluffend!

Met een zuurstoftherapie behandeling van het gezicht, worden actieve ingrediënt concentraten, speciaal ontworpen om aan de individuele huidvereisten te voldoen, aangebracht en diep in de huid "geschoten" door middel van gepulseerde zuurstofdruk - zonder naald, zacht, effectief en veilig!

Het gebruik van zuurstof gezichtsbehandeling apparatuur wordt altijd gecombineerd met speciaal ontworpen producten. Let bij de aankoop van een zuurstof behandelapparaat dat je de juiste producten mee besteld.