Terug

 • Ontvang een gift v.a. € 40,-
 • Gratis verzending in NL v.a. € 39,-
 • Vragen? 0492-729244

Zuurstof Gezichtsbehandeling Apparatuur

Met zuurstof gezichtsbehandeling apparaten geef je de huid een veilige, pijnloze en effectieve anti ageing behandeling en wordt de huid zichtbaar verbeterd.

Filters

Zuurstof Gezichtsbehandeling Apparatuur

Tijden veranderen, waar u vroeger alleen maar zuurstof gezichtsbehandelingen kon ondergaan bij de betere schoonheidsspecialist, kunt u dit tegenwoordig ook bij u thuis.

Van grote sterren als Madonna, Courtney Cox, Jennifer Anniston, Gwyneth Paltrow en Claudia Schiffer is bekend dat zij regelmatig deze  zuurstof behandeling ondergaan. De behandeling maakt gebruik van een techniek die met gepulseerde drukinjectie van pure zuurstof huideigen werkstoffen in de huid aanbrengt. De resultaten zijn verbluffend!

Met een zuurstoftherapie behandeling van het gezicht, worden actieve ingrediënt concentraten, speciaal ontworpen om aan de individuele huidvereisten te voldoen, aangebracht en diep in de huid "geschoten" door middel van gepulseerde zuurstofdruk - zonder naald, zacht, effectief en veilig!

Het gebruik van zuurstof gezichtsbehandeling apparatuur wordt altijd gecombineerd met speciaal ontworpen producten, let er bij uw aankoop van een zuurstof behandelapparaat dan ook op dat u de juiste producten mee besteld.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box

  9,1 / 10
  - 559 Reviews @ Kiyoh
  Shopping Cart Pixel