Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Nachtcremes

Repareer celschade en herstel jouw huid in de nacht met een nachtcrème.

ontdek-jouw-favoriete-nachtcreme

Wat is een nachtcrème?

Een nachtcrème breng je 's avonds, voor het slapen gaan, aan op een gereinigd gezicht. Een nachtcrème is vaak wat dikkere crème dan een dagcrème die jouw huid herstelt en voedt terwijl je slaapt. Zo wordt jij wakker met een stralend gezicht. 

Wat is een goede nachtcrème?

Er zijn verschillende soorten nachtcrèmes zoals 24-uur crèmes of overnight masks. Het belangrijkste is dat je kiest voor een nachtcrème die past bij jouw huidtype en jouw gewenste huiddoel ondersteunt. Heb je een droge huid, kies dan voor een romige nachtcrème.

Een nachtcrème aanbrengen

Voordat je jouw nachtcrème aanbrengt is het belangrijk om eerst goed je huid te reinigen. Vuil en make-up die gedurende de dag met jouw gezicht in aanraking zijn gekomen, moeten verwijderd worden. Gebruik voor een optimaal resultaat ook een lotion na de reiniging en een serum. Op die manier is jouw huid optimaal voorbereid voor het aanbrengen van een nachtcrème.

Nachtcrème online bestellen

Heb je hulp of advies nodig bij het uitzoeken van de beste nachtcrème voor jou? Neem dan contact met ons op. Onze huidcoaches adviseren je graag.