Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Glycol Serum

Verzorg je huid met een glycol serum voor optimale anti-aging en een stralende huid.

serums-met-glycolzuur

Wat is glycolzuur?

Glycolzuur is een alfahydroxyzuur, vaak afgekort als AHA. Dit zuur is afkomstig van in de natuur aanwezige, suikervrije vruchten waaronder ananas en papaja. Glycolzuur is in wateroplosbaar waardoor het eenvoudig wordt opgenomen door de huid. Glycolzuur exfolieërt de huid en stimuleert celvernieuwing. Dit zorgt ervoor dat een doffe huid haar glans terugkrijgt en worden puistjes en onzuiverheden verwijderd. 

Waarom glycolzuur gebruiken?

Glycol is effectief bij het verwijderen van de buitenste laag dode huidcellen voor een heldere, frissen en jeugdig ogende huid. Daarom worden producten met glycolzuur vaak ingezet om littekens, huidverkleuringen zoals pigmentvlekken en zichtbare tekenen van huidveroudering zoals lijntjes en rimpels tegen te gaan. 

Voordelen van glycolzuur

  • Draagt bij aan een egale en stralende teint
  • Pakt diverse huidproblemen aan zoals ongelijkmatige teint, fijne lijntjes en rimpels.
  • Hydrateert de huid

Bescherm jouw huid

Door glycolzuur te gebruiken wordt je huid gevoeliger voor zonlicht.  Dit komt omdat je de dode huidcellen van je bovenste huidlaag verwijderd. Het is daarom belangrijk om je huid te beschermen tegen zonlicht wanneer je gebruik maakt van glycolzuur in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Ons advies is daarom om overdag altijd een zonnecrème met SPF te smeren. Zo voorkom je dat glycolzuur het tegenovergestelde effect krijgt, want dat zou zonde zijn.;