27Apr
Review: Cenzaa Silk Tenderness

Review: Cenzaa Silk Tenderness

In deze review hebben we, Cenzaa Silk Tenderness, een creme voor de gevoelige huid beschreven. Lees de be...

13Apr
Review: Oolaboo Wipe Off 3 in 1 reiniging

Review: Oolaboo Wipe Off 3 in 1 reiniging

In deze review van de 3 in 1 reiniging Oolaboo wipe off nectar, vertellen we u meer over de werking van d...

09Jun
Review: Juliette Armand Sunfilm Face Gel

Review: Juliette Armand Sunfilm Face Gel

In deze review wil ik aandacht besteden aan de Juliette Armand Sunfilm Face Gel, een zonbescherming speci...

15Sep
Review: Tyro Body Peeling

Review: Tyro Body Peeling

Tyro belooft dat de huid na het gebruik van de TYRO Body Peeling glad en ultrazacht is, kan een enzymatis...

27Aug
Review: Juliette Armand Cacao Peeling Cream

Review: Juliette Armand Cacao Peeling Cream

Deze scrub bevat kleine korreltjes van Cacaobonen en Amandelen die voor een stralende en egale huid zorge...

03Aug
Review: Cenzaa Calming Body Relief

Review: Cenzaa Calming Body Relief

Niet elke huid kan even goed tegen een ‘standaard’ bodylotion. In plaats van jeuken van droogheid, ga...

Koop uw cosmetica online bij

Koop uw cosmetica online bij het 'Het Cosmeticahuis'

Iedereen die graag goed voor de dag wil komen of af wil rekenen met huidproblemen koopt zijn of haar cosmetica online. Door aandacht te besteden aan uw huidverzorging slaagt u erin om er dag-in-dag-uit goed uit te zien. Voor betrouwbare en kwalitatief hoogstaande huidproducten koopt u uw cosmetica online bij Het Cosmeticahuis!

Ruim assortiment bij Het Cosmeticahuis

Bij Het Cosmeticahuis vindt u een groot assortiment aan verzorgende cosmetica online om uw huid in optimale vorm te houden. Bent u op zoek naar preventieve huidproducten om veroudering tegen te gaan of zoekt u cosmetica online voor specifieke huidproblemen? In alle gevallen bent u bij ons aan het goede adres om eenvoudig uw cosmetica online aan te schaffen. U heeft een ruime keuze uit crèmes, lotions en oliën voor de verzorging van uw gezicht, lichaam en handen. Al onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor bepaalde huidtypen. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd het gewenste effect bereikt als u de juiste cosmetica online kiest. Ook bij specifieke huidproblemen zoals acné, eczeem, pigmentatie, verbranding of huidirritatie koopt u uw cosmetica online bij Het Cosmeticahuis. Alle producten zijn afkomstig van gerenommeerde merken en dermatologisch getest.

Meer dan een cosmetica online webshop!

Het Cosmeticahuis is niet zomaar een cosmetica online webshop die willekeurig zijn producten verkoopt aan zijn klanten. Wij zijn verbonden aan het Huidinstituut de Orchidee en selecteren onze producten met de grootste zorgvuldigheid. Onze producten zijn niet alleen gericht op het verbeteren van uw uiterlijk, maar zijn tevens huidvriendelijk en dragen bij aan een gezonde huid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze olaaboo Active remedial purifying concealer of olaaboo easy Eye around nutrician stem cell cream. Bij de cosmetica online shop van Het Cosmeticahuis bestelt u uw verzorgende huidproducten eenvoudig, snel en onder gunstige voorwaarden. Zo heeft u uw producten morgen in huis als u voor 22:00 bestelt, wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en kunt u uw producten tegen een voordelig tarief retourneren binnen 14 dagen. Bestel al uw cosmetica online bij Het Cosmeticahuis en geniet van een stralende, jonge en gezonde huid!

 

Lees meer