Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Marc Inbane

De collectie van dit luxe premium merk Marc Inbane, die voornamelijk bestaat uit producten en accessoires die de huid mooi en egaal kleuren zonder zon, is inmiddels bekroond en geliefd bij visagisten en modehuizen.

Marc Inbane

Marc Inbane is op 21 april 2012 opgezet door de vrienden Ingo, Nele en Bart op Amsterdam Airport Schiphol. Ze hadden hun vliegtuig gemist en om de tijd te doden besloten ze spontaan om voorbijgangers te observeren. Het viel op dat een groot deel van de mensen die ze zagen er gespannen uitzag. Emotioneel voor een grote familiereis, uitgelaten vanwege een komende vakantie of gestrestst vanwege tijdsdruk of werk. De enige groep mensen die wel ontspannen oogde waren de vakantievierders die terugkwamen uit een zonnig land. Mooi gebruind, vrolijk en zelfverzekerd vervolgden zij hun weg op dit grote vliegveld in Amsterdam. Bart, Ingo en Nele raakten er niet over uitgepraat. Dat een zomerse teint zoveel voor een mens kan doen. Het bleek een goede basis voor de oprichting van het merk Marc Inbane, Natural Tanning.

Marc Inbane spray en tanning

Nele, Ingo en Bart. In de eerste blik zie je deze namen niet direct terug in de merknaam. Toch zijn alle drie de namen verwerkt, IN van Ingo, BA van Bart en NE van Nele. De start van Marc Inbane was in het jaar 2012, maar in 2015 nam Ingo afscheid en besloten Bart en Nele het bedrijf voort te zetten. De collectie van dit luxe premiummerk Marc Inbane, dat voor een groot deel bestaat uit producten en accessoires die de huid mooi en egaal kleuren zonder zon, is inmiddels award winning en geliefd bij visagisten en modehuizen. Een zongebruinde huid zonder de directe blootstelling aan UV-straling is immers voor veel mensen een uitkomst.

Een bekende gebruikster en een echte fan van het merk Marc Inbane is Miss Nederland 2018, de Braziliaans-Nederlandse Rahima Dirkse. Ook al is ze van nature licht getint, de bruiningsdruppels ‘De Perle de Soleil’ gebruikt ze bijna dagelijks en kan ze indien nodig gewoon toevoegen aan haar dagcrème of bodylotion.

Veilig en verantwoord bruinen zonder zon met Marc Inbane

De oprichters van Marc Inbane hebben een duidelijke koers uitgestippeld. Alle producten die ze verkopen moeten voldoen aan een aantal strenge eisen. Allereerst is dat natuurlijk de veiligheid. Alle producten zijn gegarandeerd vrij van parabenen, siliconen en sulfaten en vallen onder de noemer hypoallergeen. De ingrediënten zijn natuurlijk en vegan en worden niet getest op dieren. De collectie met tanningsproducten in de vorm van een mousse, spray, druppels of poeder zijn geschikt voor ieder huidtype en passen bij iedere huidskleur. Bovendien zijn ze gemakkelijk in gebruik, snel droog en het resultaat is egaal, zonder vlekken of vegen. Gebruik je een product van Marc Inbane om je huid een kleurtje te geven, dan hoef je niet bang te zijn voor een oranje gloed of een typische geur.

Marc Inbane bij Het cosmeticahuis

Een gezond kleurtje zonder UV-straling. De hypoallergene producten van Marc Inbane bewijzen dat het kan. Heb je een gevoelige huid, begin dan met twee druppeltjes Perle de Soleil die je mengt met je dagelijkse huidverzorging. Op zoek naar een compacte minerale crème die je huid kleurt en tegelijkertijd beschermt tegen de zon? Kijk dan eens bij Cenzaa CC Minerals Cream SPF30. Heb je liever een moisturizer met een tintje en zonbescherming, dan is Dermalogica Sheer Tint SPF20 misschien wel iets voor jou. Een getinte zonnecrème waar we goede ervaringen mee hebben is Neoderma Blue Blood Face Tinted Sunscreen SPF30.