Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Huidverzorgingssets voor de vochtarme huid

De huidverzorgingsproducten voor de vochtarme huid focussen zich op de huidbarrière. Het doel is om deze weer sterk en gezond te maken en te voorkomen dat er te veel vocht verdampt.

huidverzorgingssets-voor-ieder-huidtype

Waarom een huidverzorgingsset voor de vochtarme huid?

Heb jij een huid die vochtarm is en zou je graag willen starten met een huidverzorgingsroutine? Dan zijn de huidverzorgingssets voor de vochtarme huid de oplossing voor jou. Deze sets bevatten dé producten die jij nodig hebt voor jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

De huidverzorgingsproducten voor de vochtarme huid focussen zich op de huidbarrière. Het doel is om deze weer sterk en gezond te maken en te voorkomen dat er te veel vocht verdampt. Je huid moet weerbaarder gemaakt worden tegen de invloeden van buitenaf. De vochtarme huid heeft dus eigenlijk twee dingen nodig: (1) producten die de huid als het ware afsluiten voor die schadelijke stoffen en (2) producten die het vocht in de huid vasthouden.

Huidadvies

Wil je advies over welk merk geschikt is voor jouw huid? Of twijfel je over jouw huidtype? Neem dan contact met ons op. Onze huidcoaches adviseren jou graag en geheel vrijblijvend.