Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Reinigingsmelk

Iedere huidverzorgingsroutine begint met het reinigen van het gezicht. Een reinigingsmelk heeft vaak een milde formule die erg zacht is voor het gezicht. Dit maakt een reinigingsmelk geschikt voor de meest gevoelige huid.

gezichtsreiniger-textuur-melk

Vind jouw favoriete reinigingsmelk

Iedere huidverzorgingsroutine begint met het reinigen van het gezicht. Een reinigingsmelk heeft vaak een milde formule die erg zacht is voor het geschikt. Dit maakt een reinigingsmelk geschikt voor de meest gevoelige huid. 

Een reinigingsmelk verwijdert niet alleen vuil en onzuiverheden van je gezicht, maar kan ook gebruikt worden om make-up te verwijderen. Om waterproof make-up te verwijderen is een reiningingsmelk vaak niet voldoende. Hiervoor adviseren wij eerder een reinigingsolie, of make-up reinigingsdoekjes 

Hoe gebruik ik een reinigingsmelk?

Hoewel iedere reinigingsmelk van ieder merk een uitgebreidde beschrijving heeft van hoe je het product moet gebruiken, is het bij een reinigingsmelk vaak zo dat deze aangebracht wordt op het gezicht en je deze met de hand inmasseert. Daarna spoel je de melk af met lauwwarm water of met een (warme) natte/ kompresdoek. Je kunt een reinigingsmelk over het algemeen 's ochtends en 's avonds gebruiken. 

Waarom een reinigingsmelk?

Een reinigingsmelk heeft een milde formule en reinigt de huid op een milde manier zonder deze te ontvetten. Je behoudt hierdoor de juiste vochtbalans waardoor je huid niet trekkerig aanvoelt na gebruik.