Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Bodyscrub

Een goede lichaamsverzorging begint met een bodyscrub.

Schuur-dode-huidcellen-weg-met-een-bodyscrub

Waarom een bodyscrub gebruiken?

Een goede lichaamsverzorging begint met een bodyscrub. Door je lichaam te scrubben, schuur je als het ware alle dode huidcellen weg. Onzuiverheden, ophopingen van talg worden door een bodyscrub verwijderd. Dit zorgt ervoor dat je huid gaat stralen en verzorgende bodyproducten beter worden opgenomen door de huid.

Daarnaast stimuleert scrubben de bloedsomloop en de aanmaak van nieuwe huidcellen. Dat kan het verouderingsproces van je huid vertragen.

Hoe gebruik je een bodyscrub?

Een bodyscrub gebruik je vaak tijdens het douchen bij voorkeur op een schone huid. Maak de delen die je wilt scrubben eerst helemaal nat. Breng vervolgens de scrub aan. Bodyscrubs zijn geschikt voor het hele lichaam, behalve je gezicht. Voor je gezicht maak je gebruik van peelings.

Masseer de scrub met lichte, bewegingen over de huid. Het is niet de bedoeling dat je veel druk uitoefent. Ben je klaar? Spoel je bodyscrub dan af met water. 

Hoe vaak moet/mag je je lichaam scrubben?

Ons advies is om een gezonde huid niet meer dan één keer per week te scrubben. Een vette huid kan daarentegen één tot twee keer per week gescrubd worden terwijl een droge huid beter één keer per maand kan scrubben.