Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Zonbescherming

De zon schijnt elke dag zelfs als deze niet zichtbaar is door bijvoorbeeld wolken. Bescherm je huid daarom iedere dag met zonbescherming.

Bescherm-je-lichaam-met-zonbescherming

Een beschermde huid met zonbeschermingsproducten

Of je nu op vakantie gaat of gewoon een rondje buiten wandelt, je huid wordt iedere dag blootgesteld aan UV-stralen. Deze stralen kunnen voor permanente huidschade zorgen. Belangrijk dus om jouw huid iedere dag optimaal te beschermen met zonbeschermingsproducten. 

Zonbescherming

Hoe bescherm je jouw huid het beste tegen de zon?

Zonbescherming, zoals de naam al zegt, beschermt je huid tegen de zon en daarmee tegen de straling van de zon: UVA- en UVB-stralen. Een goede zonbescherming met een hoge factor SPF (Sun Protection Factor) is dus erg belangrijk wanneer jij geniet van de zon. Smeer je lichaam en gezicht regelmatig in en het liefst om de twee uur. Smeer je lichaam en gezicht royaal in voor een optimale bescherming. Tip: gebruik het hele jaar door een zonbescherming, niet alleen in de zomer. De zon schijnt het hele jaar door, ook als je hem niet ziet. En met een zonbeschermingsproduct bescherm je niet alleen je huid maar voorkom je ook huidveroudering (door de zon).