Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Zonnecremes

Bescherm jouw huid tegen schadelijke UV-stralen met een zonnecrème met SPF.

gezichtsverzorgende-zonnecrèmes

Waarom een zonnecrème onmisbaar is

De sleutel tot het beschermen van de huid tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen en vervuiling, is het gebruiken van een zonnecrème met SPF. Het is namelijk bewezen dat een dagcrème met SPF niet alleen toekomstige vroegtijdige veroudering voorkomt, maar ook bestaande rimpels, pigmentvlekken en de textuur van je huid verbetert. Een dagcrème met zonnefactor (SPF) is daarom onmisbaar in jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Zelfs als de zon niet schijnt of je binnen bent is het belangrijk je gezicht te verzorgen met een zonnecrème.

Optimale zonbescherming

Veel van onze favoriete merken hebben speciale zonnecrèmes om jouw huid optimaal te beschermen tegen de zon. Zo geniet jij goed beschermt van de zon en voorkom je dat schadelijke stralen jouw huid binnen dringen.

UVB- en UVA-stralen

Zonnebrandcrèmes bevatten uiteenlopende hoeveelheden SPF. SPF staat voor Sun Protection Factor en is een beschermingsfactor die de huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Deze factor geeft aan hoelang je beschermd in de zon kunt zitten met zonbescherming (zonnebrandcrème) voordat er zonverbranding optreedt.

Dit maakt het mogelijk om zelf de hoeveelheid bescherming te kiezen. Belangrijk om te weten is dat een SPF alleen bescherming biedt tegen UVB-stralen (zonverbranding) en niet tegen UVA-stralen (vroegtijdige huidveroudering). Er zijn daarom speciale breedspectrum zonnecrèmes verkrijgbaar die je huid zowel bescherming biedt tegen de UVB- als de UVA-stralen. Je ontdekt deze breedspectrum zonnecrèmes in onze webshop.