Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Fixing Sprays

Zorg dat je make-up langer goed en mooi blijft zitten door een fixing spray te gebruiken.

De-mooiste-make-up-voor-je-gezicht

Wat doet een fixing spray?

Met een fixing spray zorg jij ervoor dat jouw make-up langer op zijn plek blijft zitten en je huid er minder poederig uitziet. Fixing sprays zijn transparant en veranderen de kleur van je make-up niet.

Wat is het verschil tussen een fixing spray en een setting spray?

Het verschil tussen een fixing spray en setting spray zit hem in de basis. Een setting spray is gemaakt op waterbasis en een fixing spray bestaat uit alcohol. Een fixing spray zorgt voor een laagje over de huid waardoor je make-up langer blijft zitten. Tip: gebruik een fixing spray niet elke dag, want door de alcohol die in dit product zit droogt je huid uit.

Heb je last van een gevoelige of droge huid? Kies dan liever voor een setting spray. Daarmee voorkom je dat je huid nog verder uitdroogt. 

Hoe breng je een fixing spray aan?

Je brengt de fixing spray als allerlaatste aan op je gezicht; dus wanneer je helemaal klaar bent met je make up. Je houdt de fixing spray op arm lengte afstand van je gezicht en spray een paar keer. Wrijf het niet in, maar laat het drogen aan de lucht of gebruik een Fan om de spray sneller te laten drogen.