Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Blogs


In onze blogs nemen we je mee in de nieuwste producten, de mooiste merken en alles wat je moet weten op het gebied van cosmetica.

Filter

Het Cosmeticahuis blogt

Ben je op zoek naar meer informatie over een van onze mooie merken, of ben je benieuwd naar de nieuwste producten of wil je gewoon meer weten over cosmetica? Lees dan onze Cosmeticahuis blogs.

Hierin nemen we je mee langs onze mooie merken & producten meer informeren we je ook over belangrijke ingrediënten, wat ze doen of hoe je ze kunt gebruiken.

Het Cosmeticahuis (t)huis-testpanel

In onze webshop vind je een groot assortiment aan verzorgende cosmetica die jouw huid in optimale vorm houden en werken aan huidverbetering. 

We halen niet zomaar alles in huis, maar selecteren onze producten met de grootste zorgvuldigheid en adviseren alleen dat wat jouw huid echt nodig heeft.

Om ons advies en productinformatie te optimaliseren hebben we Het Cosmeticahuis (t)huis-testpanel. Onze klanten ontvangen (nieuwe) producten thuis om deze te testen. De bevindingen en ervaringen van onze (t)huis-testers verwerken wij in blogs zodat jij een compleet en eerlijk beeld krijgt van onze (nieuwe) producten.

Je leest alle reviews van onze (t)huis-testers in onze speciale getest blogs