Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Alle huidtypen

Lees meer over hoe jij jouw huid zo optimaal mogelijk kunt verzorgen.

Ingrediënten ABC

Bij Het Cosmeticahuis geloven we dat kennis de basis is voor het maken van bewuste keuzes. We willen jou helpen begrijpen wat er in jouw favoriete verzorgingsproducten zit, zodat je beter kunt bepalen wat wel en niet geschikt is voor jouw huid. In ons overzichtelijke 'ingrediënten ABC' leggen we je de cosmetische ingrediënten die je tegen komt in producten in begrijpelijke taal uit.

Je leest hier meer over alle ingrediënten, welke voordelen ze hebben, hoe ze werken en wat voor huidtypen er baat bij hebben.

Badkamer met verzorgingsproducten

Start jouw huidroutine

Het beste uit jouw huid halen begint met een dagelijkse huidverzorgingsroutine. Je start jouw routine met dé drie basisstappen:

1. Reinigen
Een reiniger verwijdert 's ochtends overmatig talg en afvalstoffen. 's Avonds verwijdert een gezichtsreiniger make-up en vuil op jouw gezicht.

2. Stimuleren
Na het reinigen verzorg en stimuleer jij jouw huid met een serum. 

3. Beschermen & herstellen
In de ochtend gebruik je een verzorgende dagcrème met SPF. 's Avonds sluit jij jouw routine af met een crème die jouw huid in de nacht herstelt, verzorgt en corrigeert.

Huidadvies

Het kan soms lastig zijn om de juiste producten te vinden die perfect aansluiten op jouw huidtype of -probleem. Wij helpen jou graag op weg.

Door ons 'Huidadvies op maat' formulier in te vullen, voorzien onze gecertificeerde huidcoaches jou van een persoonlijke huidanalyse. Zo weet jij precies welke producten het meest geschikt zijn voor jouw specifieke huidtype. In het productadvies lees jij ook hoe en wanneer jij de producten kunt gebruiken. 

 Huidverzorging geschikt voor alle huidtypen