Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Lipbalsem

Lipbalsem houdt niet alleen de lippen soepel, maar beschermt ze ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf. En die bescherming kunnen jouw lippen het hele jaar door gebruiken.

De-mooiste-lipverzorging

Lipbalsem

Lipbalsem is een verzorgingsproduct dat vaak ,vooral in de winter, in de (hand)tas wordt gestopt. De lucht is dan droog, het is koud en de kans op droge lippen en kleine kloofjes is dan groot. Ook in de andere seizoenen is een balsem een echte must om altijd bij je te hebben. Lipbalsem houdt niet alleen de lippen soepel, maar beschermt ze ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf. En die bescherming kunnen de lippen het hele jaar door gebruiken.

lipbalsem

Lipbalsem voor mannen en vrouwen

Misschien denken sommige mannen dat lipbalsem alleen iets voor vrouwen is. Ze denken misschien aan glanzende glossjes, sticks met aardbeiensmaak of producten met een vleugje roze glans. We kunnen je geruststellen. Alle balsems die wij bij Het Cosmeticahuis verkopen zijn zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Er is dus geen enkele reden voor mannen om rond te lopen met droge of gebarsten lippen: wij hebben altijd de juiste verzorging in huis.

Zonbescherming

Niet iedereen is er van op de hoogte, maar de huid op de lippen kan net als de rest van de huid verbranden wanneer ze te lang wordt blootgesteld aan de zon. Speciaal voor de zomermaanden, een zonvakantie of bijvoorbeeld de wintersport hebben wij lipbalsem in het assortiment die bescherming biedt tegen de zon.

Jonger ogende lippen

Een lipbalsem kan soms meer dan alleen de lippen beschermen en voeden. Het kan ervoor zorgen dat lippen voller ogen doordat kleine rimpeltjes rond de mond opgevuld worden. Dit maakt dat de lippen er verzorgd en jonger uitzien. 

Lipbalsem gebruiken

Het gebruiken van een balsem is eigenlijk heel erg simpel: zorg voor schone, droge lippen en beng het product aan. Sommige balsems komen in stick-vorm en kunnen direct aangebracht worden op de lippen, andere balsems komen in een tubetje en worden of direct uit het tubetje aangebracht, of met de vingers (zorg dan voor gewassen handen). Breng de balsem ’s ochtends aan en desgewenst nog een aantal keer gedurende de dag.