Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Boosters

Elke booster bevat een speciale mix van ingrediënten, waarbij er van één ingrediënt(engroep) een hogere concentratie in zit (bijvoorbeeld dan in serums).

gezicht-boosters

Aan de slag met boosters

Wij hebben in ons assortiment verschillende 'boosters'; elk met een specifiek doel om gericht huidproblemen aan te pakken. Maar wat zijn boosters, wat mag je verwachten van boosters en hoe voeg je ze toe aan jouw huidverzorgingsroutine?

Boosters

Wat is een booster?

Elke booster bevat een speciale mix van ingrediënten, waarbij er van één ingrediënt(engroep) een hogere concentratie in zit (bijvoorbeeld dan in serums). Je gebruikt een booster voor het versterken van de opperhuidlaag. Dit buitenste laagje van je huid heeft een cruciale functie in het beschermen van de huid tegen dehydratatie en infecties. Een sterke opperhuid zorgt voor een glowy, jonge uitstraling.

Verschil tussen een serum en booster

Met een serum pak je een algemeen huidprobleem aan; denk aan fijne lijntjes of een egale huid. Met een booster zorg je voor een snelle verbetering van je huid: snelle hydratatie, bescherming tegen schadelijke invloeden.

Hoe gebruik je een booster?

Wil je een booster toevoegen aan jouw huidverzorgingsroutine dan is het belangrijk om je te realiseren dat je een booster echt als 'tijdelijke kuur' in moet zetten. Dit omdat boosters hoog geconcentreerd zijn, zijn ze bij uitstek geschikt om als tijdelijke kuur in te zetten. Bijvoorbeeld als je nu echt even extra hydratatie of een glow wilt hebben.

Je brengt een booster altijd aan op een gereinigd gezicht. Enkele druppels zijn al voldoende. Je kunt de booster aanbrengen voor je serum, puur aanbrengen of mengen met je serum of dagcrème. Hoe je de booster gebruikt is aan jou. Belangrijk: lees wel altijd de gebruiksaanwijziging van jouw booster door. Zo weet je zeker dat je de booster op de juiste manier inzet voor jouw huid(probleem).