Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Reinigingscreme

Een reinigingscrème is een romige reiniger die bij uitstek geschikt is voor de wat gevoeligere en droge huid. Dit omdat een reinigingscrème de huid niet uitdroogt en na het reinigen een dun beschermend laagje op de huid achterlaat.

reinigingscreme-voor-de-reiniging-van-je-gezicht

Vind jouw favoriete reiningingscrème

Het is belangrijk iedere ochtend en avond je gezicht te reinigen met een gezichtsreiniger. Welke type reiniger je kiest is afhankelijk van jouw huidtype en persoonlijke voorkeuren. Je vindt in ons assortiment diverse gezichtsreinigers: van een melk tot olie en van gel tot crème. Hierdoor is er altijd een reiniger die bij jou past.

Hoe gebruik ik een reinigingscrème?

Een reinigingscrème breng je vaak aan op een droge huid. Dan maak je je handen nat en masseer je de crème in waardoor deze veranderd van structuur. Masseer de crème goed in en spoel daarna af met lauwwarm water. Je kunt een reinigingscrème ook verwijderen met gezichtssponsjes. Op die manier reinig je de huid extra diep.

Waarom een reinigingscrème?

Bij het kiezen van de juiste gezichtsreiniger is het belangrijk te weten welk huidtype je hebt of waar je persoonlijke voorkeur van reinigen naar uit gaat. Een reinigingscrème is een romige reiniger die perfect is voor de wat gevoeligere en droge huid. Dit omdat reinigingscrème de huid niet uitdroogt en na het reinigen een dun beschermend laagje op de huid achterlaat.