Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Highlight & Contour

Accentueer de goede punten van je gezicht door deze te highlighten en te contouren.

De-mooiste-make-up-voor-je-gezicht

Wat is highlighten en contouring?

Door highlighters te gebruiken in je make-up routine breng je extra kleur en vorm aan op je gezicht. Door een highlighter op de juiste punten van je gezicht te gebruiken accentueren je delen van jouw gezicht om ze een mooiere vorm te geven. Met donkere kleuren creëer je schaduw en met lichte kleuren kan je bepaalde gezichtstrekken highlighten. Door het highligten en contouren van je gezicht krijg je een mooie glow. 

Zo gebruik je een highlighter

  1. Zorg voor een goede basisverzorging van je huid: reiniging, serum, dagcrème (met SPF).
  2. Gebruik daarna een foundation of concealer om onzuiverheden en vlekjes te egaliseren.
  3. Begin met de donkere kleuren van je pallet en breng dit aan op de slapen, onder de jukbeenderen, langs de neusbrug en de kaaklijn. Gebruik van het aanbrengen een penseel met stijvere haren.
  4. Vervolgens ga je aan de slag met de highlighter. Zorg voor een schoon penseel en breng de highligther aan op de jukbeenderen en het wenkbrauwbot, het midden van de kin en tussen de wenkbrauwen volledig over de neus naar beneden. Ook onder de ogen en de ruimte tussen je neus en lippen kun je een highlighter aanbrengen.
  5. Nu is het tijd om te blenden en alle strepen mooi met elkaar en de foundation te blenden. Gebruik hiervoor blendingsponsjes of penselen. Met een penseel kun je de donkere delen lichtelijk vervangen en naar de lichte kleuren trekken. Met een sponsje blend je vervolgens heel zachtjes de lichte delen.
  6. Breng tot slot een fixing spray aan om ervoor te zorgen dat jouw make-up nog langer blijt zitten.