Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Handmasker

Verwen je handen met een handmasker voor zijdezachte handen.

Verwen-je-handen-met-een-handmasker

Geef je handen een boost

We gebruiken onze handen dagelijks en stellen ze bloot aan diverse invloeden van buitenaf. Onze handen verdienen daarom wekelijks een intens voedend, hydraterend en verzorgend handmasker. Hét product om de huid van jouw handen een boost te geven op het gebied van herstel en voeding.

Wat doet een handmasker?

Een handmasker geeft de huid van de handen, maar ook de huid rondom de nagels een boost. Vaak is dat op het gebied van voeding, hydratatie en collageen. Door de intense hydratatie van een handmasker, zijn jouw handen na het gebruik zijdezacht, glad en soepel.Daarnaast staat het collageen garant voor voeding van de huidcellen op lange termijn, een herstel, maar ook preventieve bescherming als het gaat om afbraak van de collagene en elastine vezels.

Hoe gebruik je een handmasker?

Ieder handmasker heeft haar eigen gebruiksaanwijzing. Ons advies is om je handen, voordat je een handmasker gebruikt, te peelen. Met een speciale handpeeling verwijder je dode huidcellen. Hierdoor word jouw huid gladder en zorg je ervoor dat het handmasker beter opgenomen wordt.