Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Alles over facial cupping

Met Facial Cupping bereik je effectieve huidverbetering en ga je de eerste tekenen van huidveroudering tegen.

Met Facial Cupping bereik je effectieve huidverbetering en ga je de eerste tekenen van huidveroudering tegen. Facial Cupping stimuleert de doorbloeding van de huid en activeert het onderliggende weefsel. Dit voert afvalstoffen en overtollig vocht af, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en bevordert het opnamevermogen van de huid.

Facial Cupping is dus dé tool voor effectieve huidverbetering en een mooie aanvulling op je huidverzorgingsroutine. In dit blog beantwoorden we daarom de meest gestelde vragen over Facial Cupping.

Wat is Facial Cupping?

Facial Cupping is een huidverbeterende massage waarbij door middel van cups een vacuüm wordt gecreëerd op de huid. Dit stimuleert de doorbloeding en activeert het onderliggende weefsel, waardoor afvalstoffen en vocht worden afgevoerd, de aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd en werkstoffen uit huidverbeterende producten beter worden opgenomen.

Hoe vaak moet ik cuppen?

Wij adviseren om de Facial Cupping Massages 3x per week, om de dag, uit te voeren voor het beste resultaat. Drink na de behandeling met de Facial Cups altijd voldoende water om je lichaam te reinigen en daarmee te ontdoen van de afvalstoffen.

Welke Facial Cup gebruik ik waarvoor?

In de meeste Facial Cupping Sets vind je twee cups. De Medium Cup gebruik je voor het cuppen van het decolleté, de hals, kaak, wang en het voorhoofd. De kleine cup gebruik je voor het cuppen van de bovenlip, neuslippenplooi, fronsrimpels, kraaienpootjes en de huid onder de ogen.

Wanneer mag ik niet cuppen?

Pas geen Facial Cupping toe bij: fillers en botox, niet intacte huid, actieve acne, teleangiëtastieën, rosacea, herpes simplex, huidafwijkingen, koorts, kanker. Bij twijfel, raadpleeg altijd een arts.

Hoe reinig ik de Facial Cups?

Voor een goede hygiëne en een lange levensduur van je Facial Cups is het belangrijk de cups op een juiste manier te reinigen. Spoel de cups af met lauwwarm water en milde handzeep. Droog de cups na met een schone, zachte doek.

Waar zijn de Facial Cups van gemaakt?

De Facial Cups zijn gemaakt van 100% BPA vrije siliconen.