Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: BAYA BAYA

Baya Baya is ontworpen om jouw douche & bad ritueel tot een next level te brengen en innovatie aan te brengen in jouw badkamer door de ervaring van het douchen te verbeteren en te verduurzamen. Dit doen zij door de plastic fles uit de badkamer te halen en deze te vervangen door een aluminium fles, welke vervolgens bijgevuld kan worden met een mix van body wash poeders en water. 

De producten zijn vegan en dragen het Zero Plastic Inside keurmerk, wat betekent dat ze 100% microplasticvrij zijn. Door gebruik te maken van een aluminium fles die lange tijd mee kan gaan en gerecycled kan worden, dragen ze bij aan een duurzamere toekomst.

De (t)huis-testers hebben de BAYA BAYA starterskit getest. De starterskits van Baya Baya bevatten een hervulbare aluminium fles (beschikbaar in olijfgroen of zandbeige), trechter en 3 sachets met 30 gram oplosbare poeder per stuk. 

Marit: "Super mooi & goed product om in je douche te hebben voor je dagelijkse verzorging."

De producten van BAYA BAYA ontving ik in een mooie starterskit met duidelijke handleiding over het product. Ik had me wat verdiept in het merk BAYA BAYA en las dat het idee is om afscheid nemen van plastic flessen in de badkamer. Deze trend zie je de laatste tijd wel vaker en heb ik al eens geprobeerd met shampoo dus ik was heel benieuwd naar de douchevariant. In de starterskit van BAYA BAYA zit een mooie hervulbare aluminium fles die ik persoonlijk echt heel mooi vindt. De zandkleurige fles staat heel mooi in de nis van de douche, dus wat dat betreft een upgrade ten opzichte van de andere (plastic) verpakkingen. Ik heb het product al een tijdje in gebruik en het droogt de huid niet uit en ruikt heerlijk fris. Qua textuur heb ik wel even moeten wennen aan dit product - heeft niet helemaal mijn voorkeur, maar is niet verkeerd.