Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: Cenzaa Microdermabrasion Polish

Cenzaa is een cosmeticamerk met een wereldwijd uniek concept. Het combineert namelijk wellness, huidverbetering en cosmetische huidtherapie met elkaar. Daarbij is dit merk ervan overtuigd dat schoonheid niet alleen van buiten zit, maar ook van binnen. En dat zie je terug in de hoogwaardige producten die Cenzaa op de markt brengt. 

De (t)huis-testers hebben Cenzaa Microdermabrasion Polish getest, een intensieve scrub die de huid structuur en textuur polijst, egaliseert en verfijnt zonder de huid te beschadigen of te irriteren.

Carla: "Frisse scrub met aangename geur en fluweelzacht resultaat."

Microdermabrasion is een intensieve scrub en past in de lijn van de producten die ik van Cenzaa gebruik. Ik heb de scrub gebruikt na de Cenzaa Velvet Cream Milk, mijn gezichtsreiniging in de ochtend onder de douche. De scrub licht inmasseren op de huid en het ruikt net als de andere Cenzaa producten heerlijk fris en heeft zeker geen sterke geur. De structuur voelde bij het eerste gebruik als een stevige korrel maar is toch aangenaam. Het resultaat na afspoelen is een zachte, gladde en frisse huid. Ik gebruik de scrub 2x per week en ben zeer tevreden met het zachte gevoel en de frisse uitstraling.

 

Score werking 5/5

Heerlijk, makkelijk uit de tube. Fijn in gebruik.

Score geur 5/5

Prettig fris.

Score textuur 4/5

In het begin wat grof, maar bij het volgende gebruik zeer aangenaam.

Score prijs-kwaliteitverhouding 5/5

Past in de Cenzaa prijslijn.

Score algemeen 5/5

Heel goed. Nu ik weet wat het resultaat is, ga ik het zeker aanschaffen.

Pluspunten

  • Komt soepel uit de tube. Tube blijft schoon.
  • Fijne textuur.
  • Aangename geur.
  • Super resultaat.

Minpunten

  • Bij eerste gebruik voelt de korrel groot, hard en stevig.

Anita: "Fijn in gebruik, heerlijke geur en geen irritatie van de huid na gebruik."

Mijn gezicht maak ik eerst wat vochtig, voordat ik het product opbreng. Daarna het product op mijn vingers gebracht en met ronde zachte bewegingen over het hele gezicht enkele minuten lang masserend in/ opbrengen. De heerlijke geur komt bij het opbrengen al naar boven.

Dit alles maakt de behandeling met dit scrub product voor mij een fijne en bijzondere beleving. Ik gebruik dit product minimaal 3 keer per week om daar zo goed mogelijk resultaat uit te behalen en dat is voor mij een goede doorbloeding en mooie gezonde kleur op mijn gezicht. De aanloop naar de zomer mag wat mij betreft beginnen!