Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: Dermalogica Breakout Clearing Foaming Wash

Dermalogica producten hebben maar één doel, namelijk het verbeteren van de huid. De verschillende productlijnen van Dermalogica zijn voorzien van ingrediënten die het bestaande probleem actief bestrijden en tegelijkertijd de huid comfortabel laat aanvoelen en beschermt tegen negatieve invloeden.

De (t)huis-testers hebben de Breakout Clearing Foaming Wash getest, een schuimende cleanser dat de huid reinigt en vuil en overtollig talg verwijdert.

Jessica: "Fijne en goede emulsie qua product, voelt prettig aan."

Eerst op de handen verdeeld daarna op de huid aangebracht die al vochtig was. Goed ingewreven en daarna afgespoeld met water. Het product voelde fijn aan op de huid en ruikt ook lekker. Of het ook werkt kunnen we nog niet echt zeggen.

Score werking 4/5

De huid blijft er mooi op wordt niet vettig.

Score geur 5/5

Ruikt erg lekker.

Score textuur 4/5

Textuur is prima niet te dun of te dik.

Score prijs-kwaliteitverhouding 4/5

Prijs vind ik prima.

Score algemeen 4/5

Zeker aan te raden fijn product.

Pluspunten

  • Fijne verpakking.
  • Ruikt lekker.

Minpunten

  • Het moet op een vochtige huid worden aangebracht.

Daniëlle: "Gezien de prijs-kwaliteitverhouding raad ik dit product zeker aan. Het doet wat het zegt en dat voor een goede prijs."

Ik heb de Dermologica - Breakout Clearing Foaming Wash met natte handen over mijn vochtige gezicht aangebracht en het product goed in gemasseerd en daarbij vooral gefocust op de plekken waar mijn onzuiverheden zitten. Het schuimde licht en voelde aangenaam aan op mijn huid. Wel vond ik mijn huid daarna enigszins droog en trekkerig aanvoelen. De geur vond ik niet heel aangenaam, beetje mossig. Persoonlijk zou ik liever een neutralere geur aan dit product willen zien. Maar het product doet zeker wat ik ervan verwacht had, ik had daarna beduidend minder last van onzuiverheden. Wel raad ik daarna aan om een moisturizer te gebruiken voor het uitdrogen van je huid. Maar dit zal persoonlijk zijn.