Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: Dermalogica PreCleanse

Dermalogica producten hebben maar één doel, namelijk het verbeteren van de huid. De verschillende productlijnen van Dermalogica zijn voorzien van ingrediënten die het bestaande probleem actief bestrijden en tegelijkertijd de huid comfortabel laat aanvoelen en beschermt tegen negatieve invloeden.

De (t)huis-testers hebben de PreCleanse getest, een olie cleanser die de huid op een professionele manier grondig reinigt zonder daarbij de huidbarrière te beschadigen.

Juul: "Reiniging met fijne structuur en geur die de huid heel schoon laat voelen."

Ik heb het product een week lang iedere avond gebruikt op mijn gezicht en mijn hals. Het is een zachte, frisse, niet plakkerige gel die makkelijk uitsmeert op de huid. Na het aanbrengen, heb ik het product met natte vingers nogmaals ingesmeerd tot de gel verandert in een lichte witte substantie. Daarna is het heel makkelijk af te spoelen met lauwwarm water. De geur is licht en fris. Na het afspoelen voelt de huid schoon en absoluut niet droog wat ik vaak wel ervaar bij andere reiniging die je met water combineert. Het product is makkelijk in gebruik, geen ingewikkelde gebruiksaanwijzing en je hebt aan de kleine hoeveel per keer voldoende voor je gehele gezicht. 

Score werking 4/5

Mijn huid voelt schoon en glanst meer na deze week.

Score geur 5/5

Fris en luchtig.

Score textuur 4/5

Fijne gel, niet plakkerig.

Score prijs-kwaliteitverhouding 4/5

 

Score algemeen 4/5

Fijn dat het makkelijk in gebruik is en goed aanvoelt, zowel het product als de huid na gebruik.

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken.
  • Ruikt heel fijn.
  • Huid voelt heel schoon.

Minpunten

  • Geen.

Daniëlle: "Aangenaam product wat de huid goed reinigt en niet uitdroogt. Wat mij betreft zeker een aanrader."

Ik heb de Dermologica - PreCleanse in mijn droge handen gedaan, en op mijn droge huid gemasseerd. Het voelde ontzettend aangenaam aan, de focus heb ik vooral op mijn T-zone gelegd. Met vochtige handen heb ik vervolgens het product verder in gemasseerd en daarna met lauwwarm water mijn gezicht afgespoeld. Mijn huid voelde daarna comfortabel en schoon aan. Geen trekkerig gevoel daarna. De geur was neutraal, dit vond ik erg fijn. Na een week dagelijks gebruik had ik het idee dat mijn huid beduidend schoner aanvoelde, zonder dat mijn uitdroogde. Het verwijderd goed waterproof make-up resten en mijn dagelijkse UV-filter.

Score werking 5/5

Mijn huid voelde beduidende schoner aan na gebruik.

Score geur 4/5

Fijne, neutrale geur.

Score textuur 5/5

Voelt aangenaam op de huid.

Score prijs-kwaliteitverhouding 3/5

Het werkt goed, maar is enigszins aan de prijzige kant.

Score algemeen 5/5

Doet wat het beloofd!

Pluspunten

  • Aangename textuur.
  • Neutrale geur.
  • Werkt naar behoren.
  • Voelt goed op de huid.

Minpunten

  • De prijs

Jessica: "Product doet wat je er van mag verwachten en geur is fijn."

Ik heb het product gebruikt om mijn make-up weg te halen. Iets verdeeld over mijn handen daarna me gezicht mee ingesmeerd. Het product voelt wel fijn zacht aan. Ik vind wel dat het product lijkt me huid beter te laten ademen.

Score werking 4/5

Ik heb het gevoel dat mijn huid meer ademt hierdoor.

Score geur 4/5

Geur vind ik wel prettig.

Score textuur 3/5

Ik vind het zelf wel een beetje te vet olie achtig.

Score prijs-kwaliteitverhouding 4/5

Prima.

Score algemeen 4/5

Ik vind het wel een lekker ruikend product, doet wat je er van mag verwachten.

Pluspunten

  • Geur.

Minpunten

  • Best een beetje vet.

Puck: "Het is een prettige reiniger om je gezicht mee te wassen."

Ik heb eigenlijk nog nooit van een precleanse gehoord, dus was wel benieuwd wat het dan moet zijn. Na de gebruiksaanwijzing te hebben gelezen ging ik het maar eens gebruiken. ik had niet verwacht dat het als een olie aan ging voelen, maar het was wel fijn. Het wreef ook makkelijk uit over mijn gezicht. Ook had het een prettige geur. Ik had wel gelezen dat er een olijf kukuinoot in zat, maar verwachte niet dat het ook die geur zou gaan hebben. Nadat ik het al licht had in gemasseerd maakte ik mijn handen ook vochtig, en toen merkte ik wel dat het wat meer melkachtig ging worden. Ook waste ik het weer makkelijk van mijn gezicht af, en voelde mijn gezicht ook fijn aan.