Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: hannah Brilliant Touch

hannah is een Nederlands merk dat is opgericht in 1979 door Hannah Hakze met een duidelijke missie: Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet. Ze ontwikkelde een concept en bijpassende producten voor effectieve en langdurige huidverbetering. hannah producten worden ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk. Dit zorgt er voor dat de producten ook echt afgestemd zijn op de huid en een goede ondersteuning bieden bij het oplossen van problemen met de huid.

De (t)huis-testers hebben hannah Brilliant Touch getest, een zijdezachte crème die direct voor een optisch gave en heldere teint zorgt en op lange termijn een intensief en volledig remodellerend effect geeft op de verslapte en verouderde huid.

Martyna: "hannah staat voor de kwaliteit van hun producten en dit laat de Brilliant Touch weer zien." 

De hannah Brilliant Touch, is een fijne crème die ik 's ochtends op doe op de gereinigde huid. Het trekt meteen in en voelt erg fijn en zacht aan op de huid. Zodra het ingetrokken is, voel je een gladde egale huid. Ik merk al na een aantal keren insmeren dat de huid goed en fijn aanvoelt. Het is echt wat ik er van had verwacht.