Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: IK Skin Perfection SILK+

IK Skin Perfection werkt met 100% pure, krachtige en organische ingrediënten met NO-label. Dit betekent dat de producten geen synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen bevatten waardoor jouw huid een gezonde basis creëert. 

De (t)huis-testers hebben de IK Skin Perfection SILK+ getest, een zijdezachte reiniger, een PH-herstellende lotion en een make-up reiniger in een. 

Marina: "Geweldig product, helemaal in deze barre koude dagen! Ik ben fan geworden."

Bij de eerste keer opbrengen merk ik hoe zacht het is. Aan de geur moet ik even wennen. Na het inmasseren is mijn huid zacht en mijn gevoelige huid toont geen negatieve reactie. De textuur is heel zacht, zoals de naam doet vermoeden. Na 2 weken gebruik merk ik dat mijn huid zichtbaar zachter is en ook minder droog. Geweldig voor dit barre koude seizoen. De geur is voor mij een minpunt, maar dat weegt niet zwaarder dan de pluspunten. Ik ben fan geworden van dit product.

Score werking 5/5

Er is een blijvende werking. Na twee weken merk ik echt een verschil. Mijn huid voelt superzacht aan.

Score geur 3/5

De geur vind ik nog steeds een minpunt. Wat mij betreft is dat iets waar je aan moet wennen.

Score textuur 5/5

Er is een blijvende werking.

Score prijs-kwaliteitverhouding 4/5

Ik ben zelf fan van producten die een schoonheidsspecialist ook zou gebruiken. Het geeft de huid net wat meer hydratie. De prijs is goed geprijsd, dit zou ik ook zelf kopen.

Score algemeen 5/5

Na 2 weken gebruik merk ik dat mijn huid zichtbaar zachter is en ook minder droog. Geweldig voor dit barre koude seizoen. De geur is voor mij een minpunt, maar dat weegt niet zwaarder dan de pluspunten. Ik ben fan geworden van dit product.

Pluspunten

  • De zachtheid van het product.
  • Geen irritatie.
  • Blijvende werking.

Minpunten

  • De geur.

Karin: "Betaalbaar, werkzaam product"

2x daags ongemaskerd op gezicht, even in laten trekken en grondig afgespoeld. In eerste instantie voelde de reiniging wat vettig aan. Maar al snel vond ik het eigenlijk wel prettig, buiten een schoon gevoel had ik ook het idee dat mijn huid gevoed werd.

Score werking 4/5

Goed, reinigt goed, ook make up gaat er makkelijk af.

Score geur 4/5

Neutraal van geur, vind ik wel prettig, houdt het natuurlijk.

Score textuur 4/5

Goed, dikke substantie, goed uit te smeren op gelaat.

Score prijs-kwaliteitverhouding 4/5

Voor een product als deze vindt ik het een prima prijs kwaliteit verhouding.

Score algemeen 5/5

Een product wat ik zeker zelf aan zou schaffen.

Pluspunten

  • Je voelt dat het buiten je gezicht reinigt ook gevoed wordt.

Minpunten

  • Ik moest eerst even wennen aan de vettigheid van het product, ben zelf meer luchtig voelende reinigingsproducten gewend. 

Bianca: "Heerlijke, makkelijke manier om je gezicht goed te reinigen."

's Morgens en 's avonds gebruikt. Zonder water lijkt het eerder een dagcrème. Geur is neutraal, niet bijzonder. Huid voelt schoon en zacht aan, geen trekkerig gevoel. Jammer dat er geen lekkere geur aan zit. Substantie is zacht en ik heb het idee dat m’n huid echt schoon is. Eye make up maak ik apart schoon met eigen reiniger want dat vind ik niet afdoende met IK Skin Silk+. Verrassend tevreden over het product, makkelijk in gebruik.