Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: IMAGE Skincare BIOME+ Dew Bright Serum

De nieuwe IMAGE Skincare productlijn BIOME+ bevat microbioomvriendelijke, verzachtende, hydraterende en balancerende huidverzorging voor een gezonde huidbarrière. BIOME+ voedt, kalmeert en verheldert de huid zonder de natuurlijke staat ervan te verstoren. 

De (t)huis-testers hebben het BIOME+ Dew Bright Serum getest. Dit huidmicobioomvriendelijke serum zorgt voor een zijdezachte huid en een microbioom dat intact is en veerkrachtig. Het transparante serum maakt de huid zijdezacht en geeft het een gezonde look.

Sonja: "Het maakt je huid soepeler."

De verpakking ziet er strak uit. Het product ruikt fris en lekker. Het is vloeibaar maar niet heel waterig en trekt snel in. De huid wordt er niet vetter van. Ik heb het twee keer per dag gebruikt, gedurende twee weken, na het reinigen van mijn huid, en vóór het aanbrengen van mijn dag- of nachtcreme. Er zit een doseerpipet in het potje wat handig te gebruiken is, echter als je het pipetje terug in het potje steekt dan lekt er standaard wat vloeistof langs de opening, dit is zonde. Hierdoor gebruikte ik het pipetje niet om te doseren maar smeerde ik het aan mijn huid af zodat het niet zou lekken wanneer ik het terug in het potje zou steken. Mijn huid is soepeler, voelt gladder aan. Ik had echter verwacht dat de pigmentvlekjes minder zouden worden, maar mogelijk moet het product daar nog wat langer voor gebruikt worden.

Score werking 3/5

Ik zie weinig verschil in pigment- en ouderdomsvlekken. Wel voelt de huid zachter en soepeler aan.

Score geur 5/5

De geur is erg fris.

Score textuur 5/5

Het is een fijne structuur die snel intrekt.

Score prijs-kwaliteitverhouding 4/5

Het is prijzig, maar je doet er lang mee want je hebt niet veel nodig van het product.

Score algemeen 4/5

Het ruikt fris, fijn in gebruik en maakt de huid soepeler.

Pluspunten

  • Fijne structuur;
  • Lekkere geur;
  • Mooie verpakking;
  • Fijn in gebruik.

Minpunten

  • Doseerpipet zorgt dat het lekt als je het terug in het potje doet.

Sabine: "Prima serum, zeker voor de drogere huid maar niet als je echt aan rimpels wil werken."

Ik heb het serum elke ochtend en avond gebruikt. Ik kwam net terug van vakantie en merkte dat ik een wat drogere huid had. Dit serum is dan geweldig. Het voelde alsof het vochttekort weer werd aangevuld. Het smeert heerlijk. Het is een wat dikker serum en je hebt maar weinig nodig. De geur is  natuurlijk, fris en niet overheersend. Wel merkte ik dat na ruim een week ik wel behoefte kreeg aan een wat sterker serum die ook wat meer doet voor rimpels, poriën etc. Ik heb nu niet het idee dat dit serum daar echt voor dient maar voor mensen met een wat drogere huid denk ik dat het echt een fijne aanvulling is.

Score werking 4/5

Heerlijk product maar op de lange termijn heb ik met een wat rijpere droge huid wat meer nodig.

Score geur 5/5

Heel lekker. Niet overheersend en fris.

Score textuur 4/5

Het is wat dikker en smeer fijn. Ik vind het pipetje niet heel prettig.

Score prijs-kwaliteitverhouding 3/5

Ik vond het vrij prijzig voor wat het doet. Zeker als je het vergelijkt met andere sterkere serums van IMAGE. Dan zou ik toch voor een andere kiezen.

Score algemeen 4/5

Het is een fijn serum maar als je iets zoekt dat wat meer doet aan specifieke problemen, weet ik niet of dit de beste keuze is.

Pluspunten

  • Ruikt lekker;
  • Fijne textuur;
  • Weinig nodig.

Minpunten

  • Niet het idee dat het op de rijpere huid werkt.

Daniëlle: "Laat je huid zijdezacht, gehydrateerd en gebalanceerd na gebruik!"

Ik heb het geluk gehad het Image Skincare BIOME+ dew bright serum te mogen testen. Ik heb het serum 2x per dag aangebracht, ochtends en avonds, onder de bijbehorende crème. Het serum word snel opgenomen door de huid en voelt daarna zijdezacht en niet vet aan. De geur vond ik persoonlijk heel fijn, heel fris en natuurlijk en niet opdringerig. De textuur is heel aangenaam en het doet absoluut wat ik ervan verwacht had. Mijn huid werd heel rustig, zacht en gehydrateerd.