Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Prescription

Prescription gelooft niet in one-size-fits-all producten, want iedere huid en levensstijl is anders. Met Prescription krijgt daarom iedereen gepersonaliseerd huidadvies. Een 'prescription' met de producten die jouw huid nodig heeft.

Prescription

In 2020 werd Prescription gelanceerd door Esther en Stephanie, oprichtsters van de SOAP Treatment Stores, als antwoord op de meest gehoorde vraag: er zijn zoveel beauty producten en ik heb geen idee welke voor mij geschikt zijn?

Zij geloven niet in one-size-fits-all producten, want iedere huid en levensstijl is anders. Maar willen wel huidverbetering voor iedereen. Met Prescription krijgt iedereen gepersonaliseerd huidadvies en een prescription met instructies welke ingrediënten jouw huid nodig heeft en in welke doseringen. Prescription biedt een collectie van science based actives en vehicles, die je kunt mixen & matchen zodat je zelf je professional skin improvement creëert.

Wat zijn actives en vehicles?

Actives zijn vloeistoffen met een hoge concentratie van één werkstof, die erop gericht is een huidprobleem gericht aan te pakken. Door de actives te mixen & matchen met een vehicle (cleanser of een crème) creëer je de beste treatment voor jouw huid.