Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: Naïf billencrème parfumvrij

De natuurlijke huidverzorging van Naïf bevat alles wat de kwetsbare huid echt nodig heeft. De producten van Naïf Skincare bevatten geen onnodige toevoegingen, zoals parfum, chemische conserveringsmiddelen, microplastics en agressieve chemicaliën.

De thuistesters testten Naïf billencrème parfumvrij, een crème die de huid verzacht en herstelt van luieruitslag, maar ook uitslag, roodheid en irritatie voorkomt.

Maartje: "De Naïf billencrème parfumvrij zou ik aanraden, helemaal als je kindje een gevoelige huid heeft. Hij is lekker zacht en heeft geen overheersende geur."

Ik had voor de billen van mijn kindje nog nooit de Naïf billencrème gebruikt dus ik was erg benieuwd! Na het verschonen van de billen deed ik wat billencrème in mijn hand en het viel me meteen op hoe zacht de textuur was. Sommige crèmes zijn wat vettig, deze totaal niet. Ik heb meerdere vrouwen crèmes gebruikt bij mijn dochter, want ze kan niet tegen alle bestanddelen die in bepaalde andere crèmes zitten. Bij deze bleef haar huid lekker zacht en vertoonde geen uitslag. Het product overtrof mijn verwachtingen, hij is goed voor de huid van mijn kindje en is parfumvrij. Geen overheersende geuren, nee, lekker neutraal.

 

Score werking 5/5 

Geen uitslag na gebruik, billen blijven lekker zacht.

Score geur 5/5

Een neutrale geur, geen overheersende parfumlucht.

Score textuur 5/5

Zacht, soepel, geen vette crème.

Score prijs-kwaliteitverhouding 4/5

De crème is misschien iets duurder dan een crème van een drogist, maar dat maakt ie helemaal waar.

Algemene score 5/5

Ik ben erg tevreden over het product.

Pluspunten

  • Textuur is zacht.
  • Billen blijven zacht en vertonen geen uitslag.
  • Geurvrij.

Minpunten

  • De prijs is wat aan de hoge kant.

Claudia: "Gewoon een goede billencrème!"

Het product kwam als geroepen. Onze dochter heeft vaak last van rode en pijnlijke billen. De crème is lekker dik, maar smeert makkelijk uit. De dag erna waren haar billen minder rood! Het werkt dus prima en ook nog eens verzachtend.