Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: Pier Augé HUILE LACTÉE Total Cleansing Oil

Het merk Pier Augé werd in 1961 in Monaco opgericht door een visionaire en gepassioneerde apotheker, Pierre Jules Augé. Hij is geïnteresseerd in de meest recente onderzoeken over de huid en haar fysiologische samenstelling. Hij gaat uit van zijn volgende overtuiging: "Aangezien de huid een formule is, moet het mogelijk zijn haar te reproduceren."

Pier Augé Total Cleansing Oil HUILE LACTÉE verwijdert make-up van gezicht en ogen in één stap. Verwijdert zelfs perfect waterproof make-up, maar ook overtollig talg en vervuiling. Ideaal voor degenen die graag water gebruiken. Deze fijne en lichte olie verandert in een melkachtige emulsie die prettig is in gebruik en gemakkelijk is af te spoelen.

Nancy: "goede prijs⁠/kwaliteitverhouding, goede reiniging bij weinig tot geen make-up"

Wat leuk om een thuistest review te mogen doen voor Het Cosmeticahuis⁠. Een paar weken geleden ontving ik de doos met het te testen product⁠. Ik was heel benieuwd⁠. Wat was het en wat zou het voor mijn huid doen⁠. Ik heb last van rosacea, een huidaandoening die baat heeft bij goede huidverzorgingsprodukten⁠. Het is een cleansing oil van het nieuwe merk Pier Augé⁠. Ik heb het product 2 weken gebruikt en zal beschrijven wat ik heb ervaren.