Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: Pier Augé Resourcing Treatment Mask DOUCE AURA

Het merk Pier Augé werd in 1961 in Monaco opgericht door een visionaire en gepassioneerde apotheker, Pierre Jules Augé. Hij is geïnteresseerd in de meest recente onderzoeken over de huid en haar fysiologische samenstelling. Hij gaat uit van zijn volgende overtuiging: "Aangezien de huid een formule is, moet het mogelijk zijn haar te reproduceren."

Het no-rinse hydraterend masker. Dit comfortabele no-rinse masker herstelt de elasticiteit, veerkracht en uitstraling van de huid, als een zacht wonder. De huid is gehydrateerd, opgevuld en de teint is helder en stralend.

De (t)huistesters hebben het Resourcing Treatment Mask DOUCE AURA van Pier Augé getest.

 

Asli: "Doet wat het beloofd"

Ik kende het merk Pier Augé nog niet voordat ik de Douce Aura Resourcing Treatment Mask wilde proberen en ik moet zeggen; ik ben positief verrast! Het product geeft aan je huid te herstellen, hydrateren en je een gezonde glow te geven. Dit is dan ook zeker waargemaakt!

Ik heb het product als nachtmasker gebruikt op mijn gezicht, hals en decolleté na het reinigen van mijn gezicht en lichaam. Wat hiervan een groot voordeel is, is dat ik er alles uit kon halen wat erin zat. Het product voelt erg zacht op mijn huid en brengt fijn aan.

Al met al vind ik de Douce Aura Resourcing Treatment Mask heel prettig om te gebruiken omdat het je huid echt revitaliseert en verzorgd. Mijn huid is zacht, gehydrateerd en stralender!

 

Score werking 5/5

Erg fijn. Mijn huid voelt zachter en het geeft mij een gezonde glow.

Score geur 5/5

Ontzettend fris, maar ook warm tegelijkertijd. Ik vond dit zelf heel prettig, vooral omdat ik het als nachtmasker gebruikte.

Score textuur 5/5

Smeert goed uit. Het product is niet plakkerig, maar trekt ook niet “te snel in” waardoor je huid weer droog aan kan voelen. Zeer tevreden over de textuur dus!

Score prijs-kwaliteitverhouding 5/5

Heel goed. Je krijgt voor de prijs een fijn en waardevol product om toe te voegen aan je routine. Ik vind de prijs persoonlijk goed betaalbaar.

Score algemeen 5/5

Het voldoet aan mijn verwachtingen en doet wat het beloofd. Ik zou dit product zeker nog eens aanschaffen.

Pluspunten

  • Doet wat het beloofd!

Minpunten

  • Ik heb geen minpunten over dit product.

Bahar: "Ik ben helemaal fan"

Ik gebruik dit product nu al een aantal weken en ik moet zeggen dat ik echt helemaal fan ben. Onwijs mooi product, doet wat het moet doen. Soepel om te smeren en hydrateert de huid.