Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: Prescription Pigmentatie

Met Prescription krijgt iedereen gepersonaliseerd huidadvies en een prescription met instructies welke ingrediënten jouw huid nodig heeft en in welke doseringen. Prescription biedt een collectie van science based actives en basics, die je kunt mixen & matchen zodat je zelf je professional skin improvement creëert.

De (t)huis-testers hebben Prescription Vegan Edelweiss Cream + Asorbic acid 20% getest, producten die zorgen voor een egale en frisse huidtint en stimuleren celvernieuwing.

Belangrijk: voor een optimale pigmentatie behandeling adviseert Prescription ook nog het gebruik van de Vegan Edelweiss Cleanser + Glycolic acid 10% Deze producten zijn geen onderdeel van de (t)huis-test geweest.

Liesbeth: "Zeer fijne producten."

Ik mocht de edelweiss Cream en de asorbic acid testen. Wat een fijne producten. In de ochtend gebruikte ik enkel de crème en 's avonds met de acid. Het smeert fijn uit en wordt goed geabsorbeerd door de huis waardoor het niet vettig is. Mijn gevoelige huid wordt hiermee verzacht. De geur is prettig een beetje bloemig en fris maar niet overheersend. Ik blijf deze producten zeker gebruiken.