Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: Prescription Rode vlekjes/couperose/rosacea

Met Prescription krijgt iedereen gepersonaliseerd huidadvies en een prescription met instructies welke ingrediënten jouw huid nodig heeft en in welke doseringen. Prescription biedt een collectie van science based actives en basics, die je kunt mixen & matchen zodat je zelf je professional skin improvement creëert.

De (t)huis-testers hebben Prescription Edelweiss Cleanser + Mandelic acid 20% getest, producten die voor een egale en rustige huidtint zorgen en resulteren in huidverbetering en -verjonging en daarnaast de huidbarrière versterken.

Belangrijk: voor een optimale rode vlekjes/couperose/rosacea behandeling adviseert Prescription ook nog het gebruik van de Vegan Edelweiss Cleanser + Mandelic acid 20%. Deze producten zijn geen onderdeel van de (t)huis-test geweest.

Anneke: "Ik ben zeer tevreden over beide producten die doen wat het beloofd, doordat de roodheid van mijn huid na slechts 2,5 week behoorlijk is afgenomen."

Nadat ik ‘s morgens mijn gezicht gereinigd had, bracht ik de Edelweiss Cream gemengd met 3 druppels niacinamide aan op de gezichtshuid. Het mixen van de twee producten moest even wennen want hoe pak je dit aan? In een bakje of in de dop of gewoon op je hand? Dat laatste was het meest logische omdat er dan ook geen verspilling optrad. De Cream voelde fijn romig aan op de huid, smeerde goed uit en de huid voelde goed gevoed aan. Ik kan wel zeggen dat het product aan mijn verwachtingen heeft voldaan. Mijn huid ziet er nu al veel kalmer uit en dat al na het slechts 2,5 week gebruikt te hebben! 

Voor - Na 2,5 gebruik van Prescription

 

 

Score werking 5/5

Huid is veel kalmer en minder rood en dat na slechts 2,5 week!

Score geur 4/5

Gewoon een prettige geur.

Score textuur 5/5

Fijn romige textuur, voelt rijk aan op de huid

Score prijs-kwaliteitverhouding 4/5

Vergeleken met andere producten zeker niet te duur. Wel maakt de combi van de producten het totaal wel duurder.

Score algemeen 5/5

Ik ben zeer tevreden met het resultaat na slechts 2,5 week.

Pluspunten

  • Fijne romige crème, overdag fijn uitsmeerbaar als basis voor de foundation en 's avonds wat dikker voor de nacht.
  • Lekkere geur.
  • Product doet wat het beloofd.

Minpunten

  • Het mixen van de crème met de niacinamide vergt in het begin wat gewenning.

Micheline: "De Prescription productcombinatie heeft een fijne geur, trekt snel in en pakt daadwerkelijk de huidproblemen aan."

Het idee van dit "mix & match" product sprak me meteen aan. De Cream wordt "vehicle" genoemd, oftewel: door de crème worden de werkzame stoffen die je in druppels aan de crème toevoegt in de huid gebracht. De Niacinamide is de werkstof in hoge concentratie die echt je huidprobleem aan moet pakken. Zelf heb ik last van rode vlekjes op mijn huid. De Niacinamide zou dat probleem moeten aanpakken. Klinkt goed!

Ik heb de Prescription Vegan Edelweiss Cream samen met 3 druppels Niacinamide 7% in de ochtend gebruikt op een goed gereinigde huid. 's Avonds heb ik alleen de cream gebruikt. Beide producten hebben een lekkere frisse geur. 's ochtends deed ik wat crème op mijn hand en druppelde daar met het pipetje de werkstof op. Na mengen werd de structuur meteen lichter, doorzichtiger. Het product is prima op de huid aan te brengen en voelt lekker fris en zacht aan. Het laat geen vet laagje achter op de huid. De hele dag blijft mijn huid zacht aanvoelen. Ik vind het een erg fijn product.