Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: Rawa Secrets Balance Day Cream

Rawa Secrets missie is kwalitatieve huidverzorging toegankelijk maken voor een brede doelgroep. Oprecht goede huidverzorging tegen een eerlijke prijs.

De (t)huis-testers hebben de Balance Day Cream getest, Een zijdezachte, hydraterende niet vette dagcrème die de kracht van Purple orchid en Illipebutter combineert.

Lonneke: "Heel fijn geurende, rijke crème die snel intrekt."

Het is een heel rijke crème, maar het voelt toch heel licht aan. Het trekt snel in en het heeft een subtiele geur. Mijn huid voelt niet vet. Ik heb een gevoelige huid, maar het product brengt het goed in balans. Ik gebruik het in de ochtend, maar wat mij betreft zou je het ook in de avond kunnen gebruiken. Ik gebruik het te kort om echt effect te zien, maar de eerste indruk is positief. Gezien de gevoeligheid van mijn huid ben ik vaak toch wat sceptisch, maar dit durfde ik aan.

Score werking 4/5

Ik heb het product te kort gebruikt om echt effect te ervaren, maar de eerst indruk is positief.

Score geur 5/5

Geur is een dikke +! Door Corona kan ik weinig geuren nog verdragen, maar deze geur gelukkig wel!

Score textuur 4/5

Rijke crème die snel intrekt.

Score prijs-kwaliteitverhouding 4/5

Prima!

Score algemeen 4/5

Heel fijn geurende, rijke crème die snel intrekt.

Pluspunten

  • Geur
  • Textuur

Minpunten

  • Geen

Karima: "Lekkere smeuïge crème die heerlijk ruikt."

Ik heb dit product de afgelopen 3 weken mogen testen en ik moet zeggen dat ik het een lekkere crème vind. De crème is een dagcrème, die ik heb de afgelopen weken onder mijn SPF en lichte foundation heb gebruikt. Ik heb de crème ook een aantal keer als nachtcrème gebruikt, dus bovenop mijn serums.

Ik heb een gedehydrateerde huid die overdag al snel vettig oogt. Ik merkte bij gebruik van deze crème, onder SPF en foundation, dat mijn huid iets vettiger leek. Ik vind het jammer dat de crème geen SPF bevat, want dan zou ik de crème kunnen smeren zonder SPF erover heen te hoeven smeren.

Al met al vond ik wel dat mijn huid aan het einde van de dag wat zachter aan voelde. Vooral als ik de crème 's nachts gebruikte (heb ik maar een paar keer gedaan), dan was mijn huis superzacht. De crème is lekker smeuïg en ruikt heerlijk, dus is lekker aan te brengen en rult verder niet als ik het gebruikte met de rest van mijn skincare producten.

Score werking 3/5

De crème is hydraterend, maar bij lange dagen onder make up merk ik niet echt een verschil met mijn normale routine. Als ik de product 's nachts gebruikte, dan leek mijn huid extra gehydrateerd in de ochtend.

Score geur 4/5

Heerlijke geur! Heel zacht, niet te heftig.

Score textuur 4/5

De crème is lekker smeuïg.

Score prijs-kwaliteitverhouding 3/5

 

Score algemeen 4/5

Ik raad dit product zeer aan voor mensen met een droge/gevoelige huid. Voor iemand met een vettige huid zoals ik kan deze crème onder een SPF een beetje te veel zijn.

Pluspunten

  • Lekkere smeuïge crème.
  • Ruikt heerlijk.
  • Makkelijk aanbrengen.

Minpunten

  • Kan vettig ogen onder SPF en foundation.

Korina: "Snel intrekkende hydraterende crème welke ook nog eens zuinig in gebruik is."

Ik kreeg dit product om thuis te testen. Ik heb het product 's ochtends na de reiniging op mijn gezicht en hals aangebracht. Bij het eerste gebruik viel mij de sterke geur van de crème op. Daar moet je van houden; ik moest er in ieder geval erg aan wennen.  Ik heb een gevoelige, vochtarme huid. Het is een romige, rijke, niet vette crème welke goed uitsmeert en snel in de huid intrekt. De crème voelt zacht aan op de huid. Je hoeft niet lang te wachten om je make-up aan te kunnen brengen en dat is prettig. De crème hydrateert, verzorgt en kalmeert en verzacht mijn huid. Zelfs de droge plekjes bij mijn neus en mond zijn na een aantal dagen verdwenen. Ook voelt mijn huid super goed gehydrateerd aan. Crème is zuinig in gebruik.