Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Getest: Rawa Secrets Revital Anti-Aging Day Cream 

Rawa Secrets missie is kwalitatieve huidverzorging toegankelijk maken voor een brede doelgroep. Oprecht goede huidverzorging tegen een eerlijke prijs.

De (t)huis-testers hebben de Revital Anti-Aging Day Cream getest, een intense luxe crème die de cel vernieuwing van de huid stimuleert, waardoor rimpels en expressielijntjes sterk verminderen.

Conny: "Fijne crème als je van ongeparfumeerd houdt."

Nadat ik 's morgens met mijn eigen producten mijn huid heb gereinigd heb ik vervolgens de dagcrème aangebracht. Normaal gebruik vooraf een serum maar dat heb ik de afgelopen weken niet gebruikt om een duidelijk beeld te krijgen. De crème heeft een goede textuur, niet dik en zeker niet te waterig. De huid neemt de crème makkelijk op en voelt daarna lekker aan. Een bb crème of foundation aanbrengen is geen probleem, het vlekt niet omdat het niet vet is. Ik kan na 2 weken niet veel zeggen over het resultaat omdat ik zelf altijd al goede producten gebruik zie ik geen verschil, maar het is zeker niet verslechterd. Het enige minpunt vind ik de geur, het ruikt naar een apotheekzalfje. Stoort je dat niet denk ik dat je een fijne crème koopt in een goede prijs kwaliteit verhouding.