Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

hannah producten - een Nederlands beautymerk

hannah weet wat de huid nodig heeft en daarom zijn de producten van dit label helemaal gericht op een perfecte verzorging. Het merk heeft al vele jaren ervaring in het vak: hannah producten bestaan al vanaf 1979.

Een beautymerk van Nederlandse bodem

Inmiddels werkt hannah met vele huidcoaches en komen er steeds meer nieuwe producten op de markt waarmee jij je huid kunt verzorgen. Het bedrijf werd opgezet door hannah Hakze en daar hebben de hannah producten hun naam natuurlijk ook aan te danken. Vandaag de dag draait het bedrijf op een nieuw team, dat even toegewijd is als hannah zelf was. Het motto van het bedrijf is 'Geef je huid een kans' en dat zegt eigenlijk meteen alles waar het label voor staat. hannah producten zijn speciaal ontwikkeld voor de huid en vormen een professionele basis voor een goede verzorging van de huid.

hannah producten, omdat bindweefsel belangrijk is

Bindweefsel zit door ons hele lichaam heen en het zorgt ervoor dat ons lichaam optimaal in vorm blijft. Je kunt het zien als een soort opvulling tussen onze organen, bloedvaten en zenuwen. Hierdoor blijft ons lichaam er mooi glad uitzien. Het is dan ook heel belangrijk om rekening te houden met het bindweefsel, ook wanneer we onze huid verzorgen. Hannah producten werken daarom ook van binnenuit. Als het probleem van binnenuit wordt aangepakt, is het resultaat duurzamer. Er zijn niet alleen Hannah producten beschikbaar voor huidverbetering, maar ook voor het herstellen van de huid of voor bescherming van de huid. En natuurlijk kun je ook kiezen voor speciale reinigingsproducten. De reiniging van je huid is namelijk erg belangrijk, om de afvalstoffen op een goede manier af te voeren en ervoor te zorgen dat je huid fris blijft. Bovendien is een schone huid beter in staat om belangrijke verbeterende werkstofjes uit andere hannah producten op te nemen. Het is dan ook altijd een goed idee om je huid eerst goed te reinigen voordat je de huidverbeterende hannah producten aanbrengt.

Wees je bewust van je huid

hannah wil graag dat jij je bewust bent van je huid en dat je de verzorging daarvan belangrijk vindt. Een gezonde huid zorgt namelijk voor een stralende look. hannah producten zijn speciaal bedoeld om jouw huid te verbeteren en gezonder te maken. De mens staat echt centraal en daardoor kun je hannah producten vinden voor allerlei huidtypes. Elk mens is uniek en elke huid is weer anders. Met hannah producten kun je ook jouw huid optimaal verzorgen. Kies bijvoorbeeld voor de producten voor een droge huid, een vetarme huid, een gevoelige huid of gewoon voor een normale huid. Doordat het assortiment met Hannah producten zo ruim is, kun je altijd vinden wat je zoekt.

Ook onze gastblogger Nikkie is dol op hannah! Bekijk deze video van hannah & Nikkietutorials

 

hannah producten: heeft een oplossing voor diverse huidproblemen

hannah werpt zich volledig op de huid en daardoor kan het merk ook heel specialistisch werken. Er zijn dan ook hannah producten voor diverse huidproblemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een middel tegen:

  • acne
  • couperose
  • littekens
  • huidveroudering
  • rosacea

Al deze huidproblemen kunnen erg vervelend zijn en bij sommige problemen heb je zelfs last van irritatie van de huid. Voor Hannah producten worden altijd ingrediënten gebruikt die de structuur van jouw huid verbeteren. Laat de hannah producten inwerken in de huid om het probleem van binnenuit aan te pakken. Zo wordt er in diverse crèmes bijvoorbeeld gebruik gemaakt van betaïne. Dit ingrediënt is speciaal voor een vetarme huid. Er komt een vetfilmpje op de huid, waardoor je huid minder snel vocht verliest en de huideigen vetten behouden blijven. Daardoor ziet jouw huid er meteen een stuk stralender uit. Neem snel een kijkje in het assortiment van Het Cosmeticahuis om de Hannah producten te vinden die jij zoekt!