Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Nieuw: hannah Equalizer

Het nieuwe multitalent in huidverbetering. Met de komst van de Equalizer heeft het Nederlandse cosmeticamerk hannah een unieke crème ontwikkeld met de nieuwste ingrediënten die snel en efficiënt voor een langdurig egaliserend resultaat zorgen.

Vind de balans in je huid

De hannah Equalizer is dé oplossing voor jouw pigmentvlekken. De crème bevat de allernieuwste hightech ingrediënten die jouw huid binnen een korte tijd egaliseert, de bestaande hyperpigmentatie verzacht en nieuwe vorming van pigment voorkomt. hannah Equalizer geeft de huid een rustig totaalbeeld, omdat het tevens fijne lijntjes en rimpels vermindert, maar ook ideaal werkt op onzuiverheden en de gevolgen hiervan.

Antioxidant Boost

De hannah Equalizer is geformuleerd met hoge concentraties werkstoffen en antioxidanten waaronder Astaxanthine en Bakuchiol. Deze gaan de vorming van vrije radicalen tegen en hebben sterk hydraterende eigenschappen voor een stralende, gladde huid. Dit maakt de hannah Equalizer multifunctioneel inzetbaar om de natuurlijke weerstand van de huid weer optimaal in balans te brengen.

De toegevoegde Astaxanthine behoort tot de meest krachtige en veelzijdige antioxidanten die de natuur te bieden heeft en werkt effectief tegen vrije radicalen. De kleur van de hannah Equalizer wordt bepaald door dit unieke ingrediënt dat van nature een rode/ oranje kleur heeft. Dit geeft de huid een egale teint waardoor het totaalbeeld er rustiger uitziet. Hierdoor behoort het dagelijks zo goed mogelijk camoufleren van pigmentvlekken tot het verleden.

Plantaardige retinol: Bakuchiol

Een plantaardig ingrediënt dat wordt verkregen uit de bladeren en zaden van de Psoralea Corylifolia-plant. Het biedt dezelfde huidvoordelen als retinol, maar zonder de hinderlijke bijwerkingen. Een krachtig antioxidant die huidverkleuring door zonneschade en externe invloeden zichtbaar vermindert en de vorming van vrije radicalen tegengaat.

Zo gebruik je hannah Equalizer

Hoe beter de voorbereiding, hoe meer effect je mag verwachten van de behandeling met dit product. Het is daarom belangrijk de hannah Equalizer aan te brengen op een gereinigde, gepeelde en eventueel gestimuleerde huid. Breng de crème direct aan op de huid en masseer in totdat de crème volledig is opgenomen door de huid. Sluit je huidverzorgingsroutine af met een passende crème uit de hannah Red Line.

Boost jouw skincare

De hannah Equalizer kan in onderhoud gebruikt worden in jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine maar kan ook als extra boost met één van de hannah serums gecombineerd worden. Breng eerst een dunne laag van het hannah serum aan gevolgd door de hannah Equalizer.

Kies bij pigmentatie voor het hannah Opulence Serum. Bij rimpelvorming adviseren wij het hannah Asolution Serum en heb je last van onzuiverheden? Ga dan voor het hannah BeYOUty Serum.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over het allernieuwste hannah product of ben je op zoek naar meer informatie over het product? Neem dan contact met ons op via: info@hetcosmeticahuis.nl. Onze hannah huidcoaches helpen je graag.