Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

NikkieTutorials vertelt: Anti wallen crème een absolute musthave

Ik krijg iedere dag de vraag “Nikkie, hoe kom ik van mijn wallen af?!”. Geen gekke vraag, want vrijwel iedereen heeft weleens last van wallen. Slaapgebrek wordt al snel aangewezen als de boosdoener, maar er zijn veel meer factoren die kunnen meespelen. Alhoewel een korte nacht natuurlijk niet helpt. Om er toch fris en stralend uit te zien is een goede anti wallen crème een onmisbaar onderdeel van jouw persoonlijke beauty routine. Ik vertel je graag meer over de werking en voordelen van en goede crème om jouw wallen en donkere kringen te laten verdwijnen.

Werkt anti wallen crème echt?

Ja! Dit ligt er wel een beetje aan wat voor een soort wallen je hebt. Sommige mensen hebben deze namelijk geërfd van de ouders; het zit in de genen. Daar kun je helaas weinig aan doen. Een anti wallen crème helpt echter wel bij een ander soort wallen, namelijk de welbekende donkere kringen rondom de ogen. Hier spelen veel factoren mee, zoals onvoldoende nachtrust, stress of een ongezonde levensstijl. Naast het gebruik van een anti wallen crème moet je dus ook aan deze punten werken!

Wat doet een goede anti wallen crème?

Wallen ontstaan op het moment dat vet, vocht en afvalstoffen zich ophopen. De huid om de ogen is heel dun, waardoor donkere kringen ontstaan. Dat is heel vervelend, want je krijgt gelijk een vermoeide uitdrukking. Een goede anti wallen crème, zoals Cenzaa Supreme Look, pakt direct de meest voorkomende problemen aan. Zo worden de oogcontouren gelift en wordt het probleem gebied intensief gehydrateerd en gevoed. Het is belangrijk dat je kiest voor een hydraterende anti wallen crème om een gezonde uitstraling te realiseren.

Anti wallen crème en concealer

Met een goede anti wallen crème pak je de ophopingen onder de dunne huid aan. Hydratatie en een ultieme verzorging verminderen al direct de vermoeide uitstraling. Het kan echter zijn dat de huid rondom de ogen nog steeds donker blijft. Vul daarom jouw beautykit aan met een concealer. Met een concealer kun je de donkere kring eenvoudig bedekken. Deze combinatie met een anti wallen crème zorgt ervoor dat jij iedere ochtend weer stralend de deur uit stapt. Bekijk een van mijn eerdere tutorials over hoe je het beste je wallen kunt verbergen.

Hoe kies je de juiste anti wallen crème?

Het aanbod aan gezichtsverzorgingsproducten is enorm, ik kan me voorstellen dat je misschien niet weet waar je nu moet beginnen. Anti wallen crèmes zijn er van veel verschillende merken in alle prijsklassen. Begin bijvoorbeeld eens met het bekijken van de Top 10 - oogcrèmes. Wellicht dat hier al een perfect passende oogcrème voor je tussen staat. Het is vooral belangrijk dat je kiest voor en hydraterende en diep-voedende anti wallen crème, eentje die je tevens dagelijks kunt gebruiken. Daarnaast is het goed om te kijken naar jouw type huid. Er zijn namelijk ook specifieke anti wallen crèmes voor bijvoorbeeld een droge huid, een gevoelige huid of juist een vettige huid

Wil je meer tips over hoe je het beste een concealer gebruikt of andere beautytips bekijk dan mijn Youtube Channel: NikkieTutorials