Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Ontdek de nieuwe Cenzaa Season Lijn: Skin Rhythm!

De complexiteit van jouw huid wordt mede bepaald door het circadiaans ritme, oftewel het dag- en nachtritme. Dit ritme heeft niet alleen invloed op interne biologische processen, maar ook op de conditie van jouw huid. Het moderne leven kan echter deze balans verstoren, met nadelige gevolgen voor jouw huid. Vanuit deze gedachte heeft Cenzaa haar nieuwe seasonlijn ontwikkeld: Skin Rhythm!

 


 

Maak kennis met Skin Rhythm

Skin Rhythm is een uitbreidingslijn met 6 producten van Cenzaa, bedoeld voor anti-aging, het optimaliseren van de circadiane dynamiek van de huid en het in evenwicht brengen van het persoonlijke celritme.

Skin Rhythm is geïnspireerd op ons natuurlijke 24-uurs bioritme en de specifieke behoeften van de huid op verschillende momenten van de dag. Daarom biedt Skin Rhythm zorgvuldig samengestelde producten met ingrediënten die perfect passen bij zowel dag als nacht, waardoor ze elkaar versterken voor optimaal resultaat - zelfs terwijl je slaapt. De producten passen zich aan aan jouw persoonlijke behoeften en levensstijl, of het nu ochtend, middag of avond is. Skin Rhythm is er voor iedereen en elke huid.

 



Binnen de Skin Rhythm lijn wordt onderscheid gemaakt tussen:



Skin Rhythm Skincare for the day:

stimuleert en beschermt tegen schadelijke omgevingsinvloeden gedurende de dag en geeft een natuurlijke glow.



Skin Rhythm Skincare for the night:

herstelt de functie van de huid, voedt deze tijdens de nacht en laat je mooi oud worden.

 


 

Skin Rhythm producten

Bescherm, voed en laat de huid rusten als dat nodig is, zodat de natuurlijke bioritmische magie van jouw huid weer tot leven komt. Ontdek de Cenzaa Skin Rhythm producten:

 


 

Skin Rhythm Balancing Mood

Lifestyle spray die is geworteld in de wetenschap. De mix van florale en oriëntaalse noten draagt bij aan stressverlichting, mentale helderheid en een positieve mentaliteit.

Gebruik: nacht