Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Review: Tyro Aloë Vera Mask

Wist u dat het Tyro Aloë Vera Mask een kalmerende en herstellende werking heeft?

Tyro Aloë Vera Mask voor een kalme en herstelde huid

Een masker is iets dat elke persoon regelmatig zou moeten gebruiken. Niet alleen om het heerlijke ontspan-moment dat je met een maskertje kunt creëren, maar ook omdat een masker altijd net even dat beetje extra geeft aan de huid. Een masker is vaak extra voedend, extra reinigend, ontspannend, hydraterend, kalmerend, of zelfs nog meer. Het Tyro Aloë Vera Mask is een masker dat in elk geval kalmerend en herstellend werkt.

Tyro

Tyro biedt huidverzorging op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van TYRO is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Dr. A. Molenaar, een internationaal bekend plastisch chirurg, legde 25 jaar geleden de basis voor het merk. Inmiddels ontwikkelt TYRO al geruime tijd geavanceerde huidverzorgingsproducten met een team van farmaceuten, dermatologen en voedingsdeskundigen.

Tyro Aloë Vera Mask

Het Tyro Aloë Vera Mask is een kalmerend en herstellend masker dat bijdraagt aan het herstellen van de vochtbarrière van de huid. Twee ingrediënten in dit masker die daarbij helpen zijn groene thee en, zoals de naam al doet vermoeden, aloë vera. Het masker kan gebruikt worden door mensen met alle huidtypen, maar vooral de gevoelige huid en de vochtarme huid hebben extra baat bij dit masker.

Tyro Aloe Vera Mask

Aloë Vera

Aloë vera komt, de meesten weten het vast al, van de aloë vera plant. De plant is blauwgroenig en lijkt wat op een cactus, maar is het niet. De plant komt voor in het Middellandse Zeegebied, Indonesië, De Nederlandse Antillen en West-Indië. Ook wordt de plant veel gekweekt voor gebruik in onder andere cosmetica en voedsel.

Het sap van deze plant is een soort gel. Het bevat enzymen, mineralen, essentiële vetzuren en aminozuren. Al deze ingrediënten zijn behoorlijk goed voor de huid, onder andere herstellen ze de huid, helpen ze bij het genezen van wondjes en stimuleren ze celvernieuwing. Aloë vera is dus een zeer veelzijdig product en een ideaal ingrediënt voor in het Tyro Aloe Vera Mask.

Tyro Aloe Vera Mask

Groene thee

Groene thee wordt geproduceerd door de jonge bladeren van de theeplant onmiddellijk na de oogst te behandelen met stoom. Hierdoor blijven de blaadjes groen. Het ECGC (polyphenol) in groene thee is wat zorgt voor het positieve effect op de huid. ECGC doet vooral twee dingen:

  • Het werkt ontstekingsremmend
  • Het voorkomt schade aan de huid na blootstelling van de huid aan de zon

Deze twee eigenschappen van groene thee zorgen mede voor het kalmerende en herstellende vermogen van dit masker.

Gebruik en ervaring

Het Tyro Aloe Vera Mask is heel erg gemakkelijk in gebruik: reinig aan het eind van de dag zoals normaal het gezicht. Breng daarna een royale laag van het gezichtsmasker aan. Ga naar bed en de volgende ochtend kan het masker met water verwijderd worden.

Tyro Aloe Vera Mask

Een royale laag klinkt misschien alsof je een dikke witte laag masker op het gezicht moet hebben, maar dat is niet het geval. Toen ik dit masker testte heb ik voor het slapen gaan twee pompjes van het Tyro Aloë Vera Mask aangebracht en verdeeld over mijn gezicht en hals. Ik had geen witte waas meer op mijn gezicht, maar mijn gezicht voelde nog wel wat plakkerig aan. Dat laagje op het gezicht trekt in de loop van de nacht helemaal in de huid.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd voelde mijn gezicht niet meer plakkerig of vettig, maar wel heel erg soepel en gevoed. De huid zag er, zoals beloofd, ook kalm uit. Dit masker is zeker geschikt voor mensen met een gevoelige huid (zoals die van mij), maar kan ook voor andere huidtypen worden gebruikt.

Dit masker is overigens ook ideaal voor mensen die even geen tijd vrij kunnen maken om een masker op te doen: breng het voor het slapen gaan aan en ga naar bed, dat kan niet makkelijker en sneller!

Eigenlijk kan ik niet echt een reden bedenken om het Tyro Aloë Vera Mask niet te proberen: het is makkelijk, het is snel, het is echt heel erg voedend voor de huid en de volgende ochtend voelt mijn huid heerlijk zacht en gekalmeerd aan. Ik ben fan!