Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

BISOU

Dewi & Risja, oprichtsters van BISOU, zijn gestart met BISOU omdat ze in Europa geen hoogwaardige vegan wimpers konden vinden. Daar wilde zij verandering in brengen. BISOU heeft als visie om de beste valse vegan wimpers ter wereld aan te bieden; de mooiste en meest natuurlijk ogende wimpers van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen. Wimpers die zo comfortabel en licht zijn dat het voelt alsof je je eigen wimpers draagt. 

Samen met een team van professionele make-up artiesten werkt BISOU continu aan het verbeteren van de collectie. Om zo een assortiment aan wimpers te maken die voor iedereen perfect passen. Maar welke nepwimpers passen bij mij? Houd je van natuurlijke nepwimpers, subtiel opvallende wimpers of 'extreme' wimpers met veel volume en flair? Vaak voel je zelf aan welke wimpers het beste bij je passen of bij welke gelegenheid een bepaalde type wimpers mooi staan. Maar er zijn vele varianten nepwimpers beschikbaar. In dit blog nemen we je mee over welke nepwimpers bij jou passen.

Typen BISOU Lashes

BISOU heeft in haar collectie diverse nepwimpers die zijn onderverdeeld in drie categorieën. Dat maakt de zoektocht gelijk een stuk makkelijker.  Je kunt kiezen uit: Natuurlijk (Ivy, Green Leaves), Medium (Blossom, Lily, Poppy, Bluebell) of Extreme (Busy Lizzie).

Natuurlijke nepwimpers

Voor een natuurlijke look en voor de natuurlijke types adviseren wij de BISOU Lashes - Ivy en BISOU Lashes Green Leaves. De Ivy zijn geschikt voor dagelijks gebruik waarbij de Green Leaves perfect te dragen zijn op een feestje. De Ivy wimpers hebben net een wat meer natuurlijke uitstraling dan de Green Leaves nepwimpers. Medium of Extreme wimpers geven ook op foto's een natuurlijke indruk, maar staan bij een natuurlijke types niet natuurlijk in dagelijks gebruik. Deze wimpers raden wij dan ook niet aan voor de natural beauty's.

Medium of Extreme nepwimpers

Zoek je meer opvallende wimpers? Dan zijn de Medium of Extreme wimpers iets voor jou. Let bij de aankoop van deze wimpers goed op de kleur band van de wimpers. Als je eyeliner op je oog wilt benadrukken, kies dan voor een nepwimper met zwarte band. Wil je de eyeliner minder opzichtig? Kies dan voor nepwimpers met een doorzichtige band.

Medium & Extreme Lashes met zwarte band: Busy Lizzie, Bluebell, Poppy, Blossom.

Medium & Extreme Lashes met doorzichtige band: Lily.

Vorm van jouw ogen

De vorm van je ogen zijn ook belangrijk om mee te nemen in de keuze van nepwimpers. Vooral bij de Medium en Extreme wimpers. Heb je kleine ogen, dan raden wij de Extreme Wimpers niet aan. Als je ronde ogen hebt adviseren wij de Green Leaves voor een natuurlijke look en voor een avondje uit de Bluebell Lashes. Heb je amandelvormige ogen, dan heb je geluk! Alle wimperstijlen passen bij jouw oogvorm. Voor een verleidelijke oogopslag zijn wimpers met een wing de perfecte keuze. Bij deze wimpers zitten de langste haren aan de buitenste ooghoeken.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over de BISOU Lashes of twijfel je over welke nepwimpers geschikt zijn voor jou? Neem dan contact met ons op via info@hetcosmeticahuis.nl. Wij denken & kijken graag met je mee.