Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

hannah Pro Active Mask Sample

Productomschrijving

hannah Pro Active Mask

Pro Active Mask is een uniek antimicrobieel masker dat speciaal is voor de onzuivere en/of onrustige huid en acne, en vooral bij de leeftijd boven de 21 jaar.

hannah Pro Active Mask bevat innovatieve ingrediënten zoals het micro-organisme Lactobacillus wat als een probiotica voor de huid werkt. Het fermeteren van voedsel is een eeuwenoude techniek om bijvoorbeeld de kleur of geur te veranderen of te conserveren. Bij fermentatie zorgen bacterien, schimmels of gisten voor het omzetten van stoffen, waardoor de werking verandert. In cosmetica wordt steeds meer gebruik gemaakt van gefermenteerde ingrediënten. Zo is het Pro Active Mask, net als in de Overnight Cream, gebruik gemaakt van gefermenteerde rogge waaraan Lactobacillus is toegevoegd. Deze combinatie heeft aangetoond, bewezen effect als antischimmel en antimicrobiele werkstof. Dit maakt deze werkstof zeer geschikt voor de behandeling van acne, rosacea en zelfs eczeem.

De toevoeging van Pelavie® zorgt ervoor dat de huid intensief gezuiverd wordt en roodheid vermindert. Zuurstof komt vrij in de huid en is daardoor in staat zichzelf te verbeteren en te beschermen. De Abessijnse olie heeft een krachtige ontstekingsremmende werking, biedt een natuurlijke bescherming van de huid en voorkomt verstopping van de poriën.

De formule verbetert de vette, onzuivere en onrustige huidcondities en werkt als een intensief reinigend masker. Afhankelijk van de huidconditie, tweemaal per week als extra ondersteuning voor de behandeling van acne. Samen met de Overnight Cream vormt dit masker het perfecte synergetische duo, omdat de werkstoffen dusdanig op elkaar zijn afgestemd dat het elkaars werking versterkt. De combinatie met Prepare Potion en SebuPure zal het resultaat vergroten en versnellen.

De voordelen van Pro Active Mask:

  • Vermindert acne en onzuiverheden
  • Verbetert een vette en/of onrustige huid
  • Positieve werking op eczeem en psoriasis
  • Vermindert roodheid
  • Helpt rosacea te verminderen
  • Ontstekingsremmend

Zo gebruik je Pro Active Mask:

  • Na het reinigen, de flacon eerst goed schudden en daarna het masker op de huid aanbrengen
  • Laat het masker 5-10 minuten indrogen en vervolgens afnemen met een vochtig kompres
  • Afhankelijk van de huidconditie kan dit product 1 a 2 maal per week ingezet worden

Bekijk onderstaand de product leaflet

Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten