Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

IK Skin Perfection GLYCOL ACID+ 10ml

Productomschrijving

IK Skin Perfection GLYCOL ACID+

GLYCOL ACID+ is een geconcentreerd AHA Stimulating Serum op basis van 15% Glycolic Acid. Door de intensieve huidverbeterende dieptewerking is GLYCOL ACID+ breed inzetbaar en helpt het bij de aanpak van ver­schillende huidproblemen. Het draagt bij aan het verminderen van oppervlakkige rimpeltjes, het vervagen van (acne)littekens, het verminderen van pigmentvlekken en het verstevigen van de huid.

De voordelen van GLYCOL ACID+

  • Draagt bij aan een gladde en frisse uitstraling
  • Egaliseert en verfijnt de huid
  • Vervaagt pigmentvlekken
  • Versnelt de huidvernieuwing
  • Voorkomt vorming van puistjes
  • Vermindert littekentjes

Zo gebruik je GLYCOL ACID+

Reinig de huid altijd eerst met een gezichtsreiniger en vernevel vervolgens de PREBIOTIC SPRAY+ over de huid. Schud het serum voor gebruik. Breng GLYCOL ACID+ fruitzuurpeeling twee keer per dag aan in je ochtend- en avondroutine. Gebruik altijd een goede zonbescherming bij gebruik van een fruitzuurpeeling.

Combineer GLYCOL ACID+ met verschillende serums en breng deze in laagjes over elkaar aan voor maximaal resultaat. Een combinatie van 3 serums wordt als meest ideaal ervaren.

Het is belangrijk ervoor te zorgen dat elk serum volledig door de huid is opgenomen voordat het volgende laagje wordt aangebracht.

Voor de beste werking adviseren we je de serums met de laagste pH waarde als eerste aan te brengen. Bij een gelijke PH waarde dient het dunste serum als eerste aangebracht worden en eindig je altijd met het meest rijke serum. Een fruitzuurpeeling heeft een lage pH waarde, begin dus altijd eerst met de GLYCOL ACID+ voordat je andere serums aanbrengt. 

Tip: ook onze handen worden dagelijks blootgesteld aan omgevingsinvloeden die de huid vroegtijdig doen verouderen. Gebruik GLYCOL ACID+ daarom ook op de handen en bescherm ze hiermee tegen vroegtijdige huidveroudering. Zo houd je je handen jeugdig!

Belangrijk: we adviseren je dit serum niet te gebruiken bij een extreem gevoelige, geïrriteerde en beschadigde huid en tijdens zwangerschap of de borstvoedingsperiode.

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man
Huidtype Droge huid, Onzuivere huid, Verouderde huid, Vochtarme huid
Huidprobleem Doffe, grauwe huid, Huidveroudering, Littekens, Pigmentatie
Producttype Glycol Serum
Resultaat Egalere huid, Stimuleert celvernieuwing, Verbetering huidteint, Verminderen Puistjes & Onzuiverheden, Vermindering pigment- en ouderdomsvlekken, Vermindering rimpels & fijne lijntjes
Geschikt voor Gezicht
Textuur Vloeibaar
Inhoud 10 ml
Verpakking Reisverpakking, Miniatuur
Merk IK Skin Perfection
Belangrijke Werkstoffen Allantoïne, Betaine, Glycolzuur

Maak je routine compleet

Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten