Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

IK Skin Perfection HYALURON+ Sample

Productomschrijving

IK Skin Perfection HYALURON+

Verlang je naar een plump, gehydrateerde huid met een zichtbare lift? Ontdek IK Skin Perfection HYALURON+, een krachtig serum met hyaluronzuur dat je huid voorziet van optimale hydratatie en een liftend effect geeft.

De voordelen van HYALURON+

  • Intensieve hydratatie
  • Liftend effect
  • Anti-aging
  • Verfijnt de teint
  • Verhoogt de huidweerstand

Zo gebruik je HYALURON+

Reinig de huid altijd eerst met een gezichtsreiniger en vernevel vervolgens de PREBIOTIC SPRAY+ over de huid. Schud het serum voor gebruik. Breng HYALURON+ twee keer per dag in je ochtend- en avondroutine aan op je huid. Ga dan verder met het vervolg van je huidverzorgingsroutine.

Combineer HYALURON+ met verschillende serums en breng deze in laagjes over elkaar aan voor maximaal resultaat. Een combinatie van 3 serums wordt als meest ideaal ervaren. 

Het is belangrijk ervoor te zorgen dat elk serum volledig door de huid is opgenomen voordat het volgende laagje wordt aangebracht.

Voor de beste werking adviseren we je de serums met de laagste pH waarde als eerste aan te brengen. Bij een gelijke PH waarde dient het dunste serum als eerste aangebracht worden en eindig je altijd met het meest rijke serum. 

Tip: HYALURON+ is tevens in te zetten rondom de oogcontouren voor het verminderen van droogtelijntjes en kraaienpootjes en het verstevigen en verstrakken van de dunne en kwetsbare huid.

 

Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten